Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά προανήγγειλε την ίδρυση εταιρίας ειδικού σκοπού για την κατασκευή του νέου γηπέδου
Ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ώρες μετά τη νίκη-θρίλερ στη Λειβαδιά, όπως ήταν προγραμματισμένο, μίλησε την Δευτέρα σε όλο το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ήταν μια πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων» σε πολύ ωραίο κλίμα, το προσωπικό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον πρόεδρο και να γίνει κι ένας διάλογος, αφού ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ακούσει και τις απόψεις των υπαλλήλων της ομάδας…
Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια εταιρία όπως όλες οι άλλες «… αλλά είναι ένας οργανισμός, που όσοι τον υπηρετούν πρέπει να κουβαλούν το dna του, για να μπορούν να είναι αποτελεσματικοί».
Τόνισε επίσης πως το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ κι αυτό που τον οδηγεί ιστορικά στην επίτευξη των στόχων είναι η ενότητα κι αυτή πρέπει να υπάρχει στον απόλυτο βαθμό, ειδικά φέτος, που είμαστε στη χρονιά των 100 χρόνων τονίζοντας με νόημα ότι «ενωμένοι θα υποδεχτούμε τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ».
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου στάθηκε και στους μεγάλους στόχους του ΠΑΟΚ, που είναι η νέα Τούμπα και το αθλητικό κέντρο.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «… ξεκινά η διαδικασία ίδρυσης της εταιρίας ειδικού σκοπού για να υπογράψει το μνημόνιο για το νέο γήπεδο και ο στόχος είναι να τελειώσουμε με τις μελέτες και να ωριμάσει η νέα Τούμπα το συντομότερο δυνατό, ενώ αναμένουμε και την πρόοδο του αθλητικού κέντρου».
Επίσης, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο στόχος είναι να φύγει η ομάδα από την παλιά Τούμπα ως πρωταθλήτρια. Έδειξε για άλλη μια φορά την πίστη του στην ομάδα, καθιστώντας σαφές ότι εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο στόχος είναι να πάει ο ΠΑΟΚ μακριά και στην Ευρώπη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πλήρη απαγόρευση αντί για πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο εξετάζει η ΕΕ
- Μετρό: Ανοιχτοί από 1/2 οι σταθμοί Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης και μετά τις 21:40
- Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ»
- Μητσοτάκης από Ζάγκρεμπ: Για εθνικούς λόγους δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ στην άμυνα
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Ιανουάριος, 7ος σερί κερδοφόρος μήνας για Stoxx 600
- Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα πάνω από 3 εκατ. έγγραφα, 180.000 εικόνες και 2.000 βίντεο
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








