Οικονομία

Juncker: Προτιμώ οικεία πρόσωπα στην εξουσία της Ελλάδας!

Ευθεία παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική σκηνή της Ελλάδας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κομισιόν, J.C. Juncker, καλώντας τους Έλληνες να ψηφίσουν σε ενδεχόμενο εκλογών… τον Αντ. Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην αυστριακή δημόσια τηλεόραση, ο κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν «ακραίες δυνάμεις» καθώς ο ίδιος θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα» στην εξουσία!

«Νομίζω ότι οι Έλληνες -οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή- ξέρουν πολύ καλά τι θα σήμαινε ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα.

«Δεν θα ήθελα ακραίες δυνάμεις να έρθουν στην εξουσία» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε πως «θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών».

«Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, ωστόσο θα το προτιμούσα εάν εμφανίζονταν οικεία πρόσωπα» κατέληξε, προτρέποντας τους Έλληνες να υπερψηφίσουν τα υπάρχοντα κυβερνητικά κόμματα.

close menu