Σε λίγους μήνες αποχωρεί από την εταιρεία και ο CEO Χάρης Μπρουμίδης
Στη θέση της επικεφαλής Corporate & Regulatory Affairs της ΒΑΤ βρίσκεται από τις προηγούμενες ημέρες το πρώην στέλεχος της Vodafone, Κατερίνα Σιπητάνου.
Το συγκεριμένο στέλεχος ήταν επί πέντε χρόνια Corporate Affairs Manager στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών, προερχόμενη από την εταιρεία επικοινωνίας V+O.
Στην BAT θα έχει, πιο συγκεκριμένα, τον ρόλο της Head of Corporate & Regulatory Affairs GMCI (Greece, Malta, Cyprus, Israel).
Πολλά στελέχη της εταιρείας αποχωρούν τον τελευταίο καιρό, εν όψει και της προσεχούς αποχώρησης από την εταιρεία του CEO Χάρη Μπρουμίδη.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σιπητάνου έχει σπουδές marketing και διαφήμισης στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και αντίστοιχο μεταπτυχιακό δίπλωμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέο μυστηριώδες άγαλμα του Banksy στο Λονδίνο
- Μπλόκο σε μισό τόνο υδροπονικής κάνναβης στην Ηγουμενίτσα
- Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη για την τετραήμερη εργασία: «Επικίνδυνη, ατεκμηρίωτη και ανησυχητική πρόταση»
- Πληρωμές ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: 91.703.000 ευρώ 4 με 8 Μαΐου
- Anthropic: Η εταιρεία με το ελληνικό όνομα του Dario Amodei που απειλεί την αυτοκρατορία της OpenAI
- Μπλανκφέιν: «Η κρίση στις αγορές έχει καθυστερήσει»
- Κακιά Μέλισσα: Η πρώτη μικροζυθοποιία που άνοιξε στα Κύθηρα
- Formula 1: Μια Πρωτομαγιά που κανείς δε θέλει να θυμάται
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








