Μετά από 10 χρόνια πορείας στην Dentsu Greece
Την αποχώρησή του από την Dentsu Greece και την είσοδό του στην εταιρεία Flexcar στο ρόλο του Digital Growth manager ανακοίνωσε ο Κ. Τρεμούλης.
Το εν λόγω στέλεχος ήταν στην εταιρεία επί 10 χρόνια.
Την είδηση ανήρτησε ο ίδιος στα Social media: «Σε αυτά τα 10 χρόνια είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω σε αρκετά industries, να δουλέψω για ακόμα περισσότερα brands, να εμπλακώ σε πολυάριθμα projects, αλλά κυρίως να συνεργαστώ με πολλούς εξαιρετικούς συναδέλφους και συνεργάτες.
Τους ευχαριστώ όλους θερμά για τόσα πολλά… Για την υποστήριξη στην καθημερινότητα – σε εύκολες και δύσκολες στιγμές, για τη συνέπεια και τη στοχοπροσήλωση που αναδείκνυαν, για την καθοδήγηση που μου έδιναν, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επανειλημμένα πετυχαίναμε συνεργατικά, για τα αμέτρητα βραβεία που κερδίσαμε παρέα, για την επιβράβευση, αλλά και την υπόδειξη των λαθών μου, για τις αναρίθμητες προκλήσεις που ηθελημένα ή άθελά τους μου έθεταν. Όλα τα παραπάνω με βοηθούσαν να βρίσκω συνεχώς κίνητρο για να εξελίσσομαι, με σκοπό να γίνομαι ολοένα και καλύτερος συνεργάτης, συνάδελφος και manager. Κλείνω αυτό το κεφάλαιο λοιπόν, νιώθοντας πραγματικά ευγνώμων και περήφανος για όλα όσα έδωσα και πήρα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής».
Η έλευση του Κ. Τρεμούλη έρχεται σε μια περίοδο αλλαγών και μετασχηματισμού στην εταιρεία, με φόντο τη θερινή σεζόν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Αμοιβή 10 εκατ. δολάρια σε πληροφοριοδότες για Χαμενεΐ και Φρουρούς της Επανάστασης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες έφερε το πετρέλαιο που πήγε πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Η τελική λίστα 63 προϊόντων με πλαφόν: Προστέθηκαν φρέσκα φρούτα – λαχανικά και σερβιέτες – ταμπόν
- WSJ: Το αμερικανικό Πεντάγωνο στέλνει πεζοναύτες και αποβατικά πλοία στη Μέση Ανατολή
- Μαρία Ζάγκα για πλαφόν στα καύσιμα: «Αφήνει στο απυρόβλητο την πηγή του προβλήματος, τα διυλιστήρια»
- Μελέτη PwC για Data Centers: Δημιουργείται μια αγορά έως 5 GW στη ΝΑ Ευρώπη, σε κόμβο εξελίσσεται η Ελλάδα
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Γ. Κωνσταντινίδης (ΟΤΕ): Εξασφαλίζουμε τις υποδομές συνδεσιμότητας για να εξελιχθεί η Ελλάδα σε ψηφιακό κόμβο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








