Καλεί την κυβέρνηση να παρέμβει για τη διαιτησία
Κάλεσμα στην κυβέρνηση να παρέμβει στο ζήτημα της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ απευθύνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την μεγάλη ήττα 99-88 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, η οποία διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί με τις διαιτητικές αποφάσεις στους τελικούς της Stoiximan GBL τα τελευταία δύο χρόνια.
Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός η ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ βαραίνει μόνο την κυβέρνηση, η οποία επιτρέπει σε κάποιους να δρουν οργανωμένα κάτω από τη μύτη της».
Η ανακοίνωση:
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα όρια της ΕΟΚ, της ΚΕΔ και του Βαγγέλη Λιόλιου.
Μετά τα περσινά θρυλικά περιστατικά κατά τη διάρκεια των τελικών, φέτος αποδεικνύεται πως όλα όσα συμβαίνουν κατ’ εξακολούθηση δεν είναι τυχαία. Είναι αδιανόητο η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και στον χώρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Η ευθύνη βαραίνει πλέον μόνο την Κυβέρνηση, η οποία επιτρέπει σε κάποιους να δρουν οργανωμένα κάτω από τη μύτη της. Ως εδώ και μη παρέκει!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν θα ανεχτεί περαιτέρω αυτή την κατάσταση και η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους να σκύψει άμεσα πάνω από το πρόβλημα και να πάψει να το κρύβει κάτω από το χαλάκι.
Μας συζητάει όλη η Ευρώπη για όλα όσα διαδραματίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και κάποιοι κάνουν ότι δεν τα βλέπουν.
Αν πιστεύουν στην ΕΟΚ ότι μας κάνουν επίδειξη δύναμης, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ο Παναθηναϊκός και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Aλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου Μοτοδυναμική
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες, παρά την ανάκαμψη των πολύτιμων μετάλλων
- Intracom: Συμμετοχή θυγατρικής στις αυξήσεις κεφαλαίου των Regency και Athens Resort Casino
- Ρέι Ντάλιο: Ο κόσμος βρίσκεται «στο χείλος» ενός πολέμου κεφαλαίων – Κορυφαίο «καταφύγιο» ο χρυσός
- Δομική Κρήτης: Υπέγραψε σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για επέκταση του λιμένα στην Ίο
- Jumbo: Βάζει τον πήχη των κερδών στα 310 – 320 εκατ. ευρώ για το 2026, αυξημένα κατά 5%
- Νέα οδός: Κυκλοφοριακές νυχτερινές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ προς Λαμία για εργασίες διαγράμμισης
- HORECA 2026: Έρχεται με πάνω από 500 κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες της αγοράς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








