Επιχειρήσεις

Kaizen: Στη λίστα των Best Workplaces in Europe 2023

Η διάκριση προέρχεται από τις απαντήσεις που έδωσαν στο ερωτηματολόγιο του οργανισμού Great Place to Work, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας. 

Η ελληνική GameTech εταιρεία Kaizen Gaming βρίσκεται στη φετινή λίστα των «Best Workplaces in Europe 2023»,  ανάμεσα σε εταιρείες από 21 ευρωπαϊκές χώρες. Η αναγνώριση έρχεται από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work, και ακολουθεί την πρόσφατη αναγνώριση ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα και την Πορτογαλία, και την πιστοποίησή της ως Great Place to Work σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Τσεχία.

Η διάκριση προέρχεται από τις απαντήσεις που έδωσαν στο ερωτηματολόγιο του οργανισμού Great Place to Work, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Η κ. Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της εταιρείας, δήλωσε: «Η ανάδειξη της Kaizen Gaming ως ένα από τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ευρώπη, επιβεβαιώνει τις προτεραιότητες που έχει θέσει η εταιρεία για την ανάπτυξη και την στρατηγική της. Για όλους εμάς, όμως, η επιβεβαίωση της επιτυχίας της εταιρείας έρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους μας, που αναγνωρίζουν πως βρίσκονται σε ένα περιβάλλον εργασίας που κυριαρχεί η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη, το πάθος για εργασία και οι ξεκάθαροι στόχοι για την πορεία, όχι μόνο της εταιρείας, αλλά και την προσωπική ανέλιξη καθενός και καθεμιάς από τους 2.200 εργαζομένους μας».

Στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη, αξία που αντικατοπτρίζεται και στο ίδιο το όνομα της εταιρείας, το όραμά της να επεκταθεί σε 26 χώρες έως το 2026, υποστηρίζεται από τη συνεχή ενίσχυση της ομάδας, καθώς η Kaizen Gaming καλωσορίζει κάθε χρόνο πάνω από 1.000 νέους Kaizeners. Δεν μένει όμως μόνο στην αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς κύριος πυλώνας της εταιρικής κουλτούρας είναι η ευεξία και η εξέλιξη των εργαζόμενων μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης και την προώθηση κάθετων και οριζόντιων εσωτερικών μετακινήσεων. Μάλιστα, μέσα στο 2023 ανακοινώθηκαν 333 προαγωγές και 134 εσωτερικές μετακινήσεις.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu