Με τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα 28-30 ° C
Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα την ερχόμενη Κυριακή των εκλογών, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Πιο αναλυτικά, κατά το τριήμερο από αύριο, Σάββατο 7 Οκτωβρίου, έως τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου αναμένονται νεφώσεις που τοπικά κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ σποραδικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τα ορεινά της Κρήτης, την Κυριακή στη νότια Πελοπόννησο και τα ορεινά της Κρήτης και τη Δευτέρα στην Εύβοια και τα ορεινά της Κρήτης.
Στο Αιγαίο αύριο θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ. Την Κυριακή θα παρουσιάσουν εξασθένηση και από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς έως 5 μποφόρ. Τη Δευτέρα θα στραφούν και πάλι σε βόρειους έως 7 μποφόρ.
Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ και μόνο από την αρχή έως το μεσημέρι της Δευτέρας θα στραφούν πρόσκαιρα σε ανατολικούς έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα σε ό,τι αφορά τις μέγιστες τιμές της ως την Κυριακή φτάνοντας κατά τόπους τους 28-30 ° C. Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε ΦΕΚ η απόφαση για τους υδρογονάνθρακες σε Πελοπόννησο και Κρήτη – Οι βασικοί όροι της μίσθωσης
- Επ. Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικός έλεγχος σε εταιρεία φροντιστηριακής εκπαίδευσης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σπάει ρεκόρ ο FTSE 100 με 15 σερί ανοδικές συνεδριάσεις
- Alter Ego Media: H Ασημίνα Μάρκου αναλαμβάνει υπεύθυνη εξυπηρέτησης μετόχων
- SKODA: Νέο τηλεοπτικό σποτ με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Βουλή: Βροχή ερωτήσεων για τους μικρούς οικισμούς – Ανάμεσά τους και 6 «γαλάζιοι» βουλευτές
- Προφυλακιστέος ο συλληφθείς για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη – Δεν ομολόγησε
- Metlen: Εγκρίθηκε η συγχώνευση θυγατρικών της εταιρειών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις