Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Allianz ανακηρύχθηκε η #1 ασφαλιστική εταιρεία παγκοσμίως στη φετινή κατάταξη της Interbrand με τα 100 καλύτερα brands διεθνώς (Best Global Brands). Με την αξία του brand να αγγίζει το εντυπωσιακό ποσό των 18,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Allianz φέτος καταγράφει άνοδο 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με το 2021, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
H Φιλίππα Μιχάλη, CEO της Allianz Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Με την εγγύηση της Interbrand, είμαστε και φέτος, για 4η χρονιά, η #1 ασφαλιστική εταιρεία διεθνώς. Με τη δύναμη που μας προσφέρουν 155.000 εργαζόμενοι και 122.000 διαμεσολαβητές, εξασφαλίζουμε το μέλλον των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η δυναμική αυτή μας δίνει προοπτική για την επόμενη μέρα και στην Ελλάδα».
Για την πλήρη κατάταξη των 100 κορυφαίων brands της Interbrand, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://interbrand.com/best-global-brands/, ενώ για τη συνολική έκθεση με την ολοκληρωμένη ανάλυση, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://interbrand.com/best-brands/.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οκ! Anytime Markets: Επεκτείνει το δίκτυό της στην Πρέβεζα
- Εχασαν το κρισιμότερο πέναλτι του Μουντιάλ, επειδή έληξε η συνδρομή τους! (Βίντεο)
- Mykonos Chocolate Co: Η επένδυση που φιλοδοξεί να προσθέσει γεύση στη Μύκονο
- Η Sony διαγράφει εκατοντάδες ταινίες από τις βιβλιοθήκες των χρηστών του PlayStation
- ΑΝΕΔΗΚ Kρητικός: Αποχωρεί η Διευθύντρια Marketing Ελένη Κεφερλή
- Η βιομηχανική δραστηριότητα στην Κίνα επιστρέφει σε τροχιά ανάπτυξης, ελέω ΑΙ
- Η Αρχιεπισκοπή του Σαν Φρανσίσκο αποζημιώνει με 395 εκατ. δολάρια τα θύματα κακοποίησης από κληρικούς
- Τελευταία ημέρα για την απογραφή των ανελκυστήρων χωρίς περιθώριο νέας παράτασης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

