Πρόκειται για τον όμιλο BGR Group, που ασχολείται με κυβερνητικές υποθέσεις
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε τον όμιλο BGR Group, που διατηρεί στενές σχέσεις με το ρεπουμπλικανικό κατεστημένο για την προώθηση των συμφερόντων και των προτεραιοτήτων της, ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η προεδρία Τραμπ για την εξωτερική πολιτική.
Ο όμιλος BGR, τον οποίο επέλεξε η Αθήνα, είναι ένας από τους πλέον ισχυρούς και αξιόπιστους παίκτες της K street (ο δρόμος στην Ουάσινγκτον όπου πολλοί λομπίστες έχουν γραφεία), διατηρεί στενές σχέσεις με το ρεπουμπλικανικό κατεστημένο και έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες και αποτελέσματα για τις ξένες κυβερνήσεις με τις οποίες συνεργάζεται εδώ και δεκαετίες.
Το BGR Group ασχολείται με κυβερνητικές υποθέσεις, με δουλειές σε θέματα υποδομών, άμυνας και κρίσιμες τεχνολογίες. Διευθύνων σύμβουλος είναι ο David J. Urban.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέο εργαλείο AI από την Anthropic με υψηλές επιδόσεις και μειωμένο κόστος
- Παραβιάστηκαν συστήματα της Skroutz και διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα πελατών ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλ.
- Αλμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα της ευρωζώνης με οδηγό τις υπηρεσίες
- Πρόωρη διακοπή στη δίκη των Τεμπών λόγω απουσίας μαρτύρων
- Παρέμβαση πρώην πωλητή «νανογιλέκων»: Απολογία με αστερίσκους…
- ΔΥΠΑ: 103 δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής τον Οκτώβριο
- Αδράνεια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Μπακέλα (πάλι) για το Predator
- Ηπια άνοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με το βλέμμα στην ενέργεια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







