Τι διεκδικούν από τον προϋπολογισμό
Μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των υπόλοιπων Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, και θα παραστεί και στη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2026.
Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔΕ: «σε συνέχεια των αποφάσεων του τακτικού συνεδρίου της, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη (6–8 Νοεμβρίου), εγκαινιάζει έναν κύκλο θεσμικών και πολιτικών παρεμβάσεων στην Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και το Κοινοβούλιο.
Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκαν δύο κρίσιμες συναντήσεις: η πρώτη με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Κ. Σκρέκα και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και η δεύτερη με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Στόχος της ΚΕΔΕ είναι η ικανοποίηση των αιτημάτων της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του Κρατικού Προϋπολογισμού 2026».
Ο κ. Κακλαμάνης ενημέρωσε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΕ για την ημερομηνία ψήφισης του Προϋπολογισμού στις 17 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί από τον αυτοδιοικητικό φορέα, η παρουσία των αιρετών στη Βουλή ενώ το συμβολικό κλείσιμο των Δημαρχείων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Toyota: Ρεκόρ πωλήσεων το 2025, παραμένει πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο
- Η Apple εξαγοράζει την ισραηλινή startup τεχνητής νοημοσύνης Q.ai
- Αποχωρεί η Marketing Manager της Electra Hotels, Νίνα Μπενρουμπή
- Πτώση για τις ασιατικές μετοχές εν αναμονή της επιλογής Τραμπ για τη FED
- Το θέμα των υποκλοπών και οι μεθοδεύσεις δεν έχουν κλείσει για το ΠΑΣΟΚ
- Euroleague: Ανετα τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός (87-75) – Aνέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας
- Στο τραπέζι του Τραμπ μυστικές επιχειρήσεις και επιδρομές κομάντο κατά του Ιράν
- Γιατί το δολάριο υποχώρισε σε χαμηλό τεσσάρων ετών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








