Μέχρι την 30η Οκτωβρίου, οι εταιρίες που δημοσιοποίησαν τις οικονομικές αναφορές τους για το 3ο τρίμηνο είχαν κατά μέσο όρο λειτουργικά έσοδα περίπου 63,35 εκατ. ευρώ
Συνολικός αριθμός 279 εταιριών που είναι εγγεγραμμένες στο Χρηματιστήριο του Πεκίνου (BSE) έχουν ανακοινώσει τα κέρδη τους για το φετινό εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, με τις 239 από αυτές να καταγράφουν καθαρά κέρδη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Μέχρι την 30η Οκτωβρίου, οι εταιρίες που δημοσιοποίησαν τις οικονομικές αναφορές τους για το 3ο τρίμηνο είχαν κατά μέσο όρο λειτουργικά έσοδα 520 εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 63,35 εκατομμυρίων ευρώ) με ετήσια αύξηση 6% και μέσο όρο καθαρών κερδών 32,99 εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 4,02 εκατομμυρίων ευρώ).
Μέχρι τη 14η Νοεμβρίου είχαν συνολικά εγγραφεί 282 εταιρίες στο Χρηματιστήριο του Πεκίνου, με τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ν’ αντιστοιχούν σε ποσοστό 80%, ενώ σε ποσοστό περίπου 90% πρόκειται για εταιρίες ιδιωτικού κεφαλαίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Lidl Plus: Απολαύστε τώρα αποκλειστικά προνόμια σε κορυφαία brands
- Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο: Στα 248 δισ. δολάρια τα κέρδη το 2025 από μετοχές Big Tech και τραπεζών
- Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ που δεν θα είναι διαθέσιμες έως 1/3
- Παπαθανάσης: Δίνει 520.000 ευρώ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για εκσυγχρονισμό ποιότητας και ανάπτυξης υπηρεσιών
- Αίτημα για άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη και της γραμματέως του
- «Ντρίπλα» φον ντερ Λάιεν στο Ευρωκοινοβούλιο: Βάζει σε προσωρινή εφαρμογή τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ανδρουλάκης: «Τι θα κάνετε τώρα για τις υποκλοπές;» – Μητσοτάκης: «Θα τα πούμε προσεχώς στη Βουλή»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








