Tα μεικτά κέρδη των κρατικών κινεζικών επιχειρήσεων είχαν ετήσια μείωση 1,1% περίπου στα 3,54 τρισεκατομμύρια γιουάν (460 δισ. ευρώ)
Oι κρατικές επιχειρήσεις στην Κίνα διατήρησαν την ομαλή λειτουργία τους στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2024, αυξάνοντας τα συνολικά εισοδήματά τους, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών στο Πεκίνο.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι κατά το ίδιο δεκάμηνο, οι κρατικές εταιρίες της Κίνας είχαν λειτουργικά έσοδα άνω των 67,66 τρισεκατομμυρίων γιουάν (8,88 τρισεκατομμύρια ευρώ), με ετήσια αύξηση 0,9%.
Ωστόσο, τα μεικτά κέρδη των κρατικών κινεζικών επιχειρήσεων είχαν ετήσια μείωση 1,1% περίπου στα 3,54 τρισεκατομμύρια γιουάν (460 δισεκατομμύρια ευρώ), ενώ το ποσοστό του χρέους έναντι των περιουσιακών στοιχείων τους καταγράφηκε στο 64,9% στα τέλη Οκτωβρίου.
Τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία δεν αναφέρονται στις κρατικές χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις, ενώ προέρχονται από τις κρατικές κινεζικές επιχειρήσεις σε επαρχιακό επίπεδο, αλλά και από τις κρατικές επιχειρήσεις που διοικούνται από την κεντρική κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Αμπέλα στη Σύρο
- Οριστικοποίηση κόστους επένδυσης 6,98 εκατ. ευρώ της ΑΤΛΑΣ ΤΕΪΠΣ
- Ο Βασιλιάς επέστρεψε: Ο Ομπράντοβιτς ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού
- Φωτιά στη Σύρο και μήνυμα εγκατάλειψης της περιοχής Τρία Λαγκώνια
- Observer: Προς παραίτηση ο Στάρμερ τη Δευτέρα
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει (όπως και η e-Katanalotis, που έφυγε νύχτα)
- Το βίντεο του αντιπροέδρου του ΑΔΜΗΕ, Γ. Μάργαρη, που «ηλέκτρισε» την ατμόσφαιρα ενέργειας και πολιτικής
- Ημέρα του Πατέρα 2026: Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που μας δείχνουν τον δρόμο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








