Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, οι άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI) με ενεργή χρήση στην ηπειρωτική Κίνα καταγράφηκαν στα 39,24 δισεκατομμύρια ευρώ
Περισσότερες από 18.500 (18.832) νέες επιχειρήσεις, που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό, ιδρύθηκαν στην ηπειρωτική Κίνα μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2025, με ετήσια αύξηση 12,1% ανακοίνωσε στις 23 Μαΐου το υπουργείο Εμπορίου.
Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, οι άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI) με ενεργή χρήση στην ηπειρωτική Κίνα καταγράφηκαν στα 320,78 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 39,24 δισεκατομμύρια ευρώ) με ετήσια αύξηση 10,9%, σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο.
Η ενεργή χρήση επενδύσεων FDI κατά το ίδιο χρονικό διάστημα καταγράφηκε στα 84,06 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 10,28 δισεκατομμύρια ευρώ) στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και 231,25 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 28,29 δισεκατομμύρια ευρώ) στον τομέα της προσφοράς υπηρεσιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΗΡΩΝ: Σταθερή στα 14,76 λεπτά η οικιακή χρέωση ρεύματος για τον Οκτώβριο
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Πιέσεις στην έναρξη του Οκτωβρίου, με τα ομόλογα στο επίκεντρο
- Εκτοξεύτηκε ο πύραυλος της SpaceX που μεταφέρει τέσσερις αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- ΔΝΤ: Ομαλή η λειτουργία των αγορών ομολόγων παρά το άλμα των αποδόσεων
- GM: Πτώση 5,5% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το γ΄τρίμηνο, με ισχυρές πιέσεις στα ηλεκτρικά
- Πούτιν: Πολύ πιθανή η συνέχιση των διεθνών συγκρούσεων καθώς ο κόσμος αλλάζει
- Κομισιόν σε Αθήνα και Ρώμη που ζητούν πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο για την ενέργεια: «Έχουμε ήδη δώσει ευελιξία»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








