Κατά την τρέχουσα περίοδο, το Πεκίνο φιλοξενεί τις περιφερειακές διοικήσεις 244 πολυεθνικών εταιριών
Συμφωνίες άνω των 61 δισεκατομμυρίων γιουάν (7,84 δισεκατομμυρίων ευρώ) που καλύπτουν 23 μεγάλα προγράμματα υπογράφτηκαν χθες, Πέμπτη, στην Επενδυτική Διάσκεψη του Πεκίνου.
Η αναφερόμενη διάσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εργασιών του φόρουμ 2024 Zhongguancun Forum, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος, αλλά και των δυνατοτήτων οικονομικής ανάπτυξης στην κινεζική πρωτεύουσα.
Συνολικός αριθμός 231 επενδυτικών προγραμμάτων, που καλύπτουν βιομηχανίες της τεχνολογίας της πληροφορικής, της έξυπνης βιομηχανικής παραγωγής, της πράσινης ενέργειας, αλλά και της τεχνητής νοημοσύνης ανακοινώθηκαν στην διάσκεψη, με συνολική οικονομική αξία που προσεγγίζει στα 90,22 δισεκατομμύρια γιουάν (11,59 δισεκατομμύρια ευρώ).
Κατά την τρέχουσα περίοδο, το Πεκίνο φιλοξενεί τις περιφερειακές διοικήσεις 244 πολυεθνικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένων της BMW, της Volvo και άλλων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Χάθηκαν οι 2.100 μονάδες με -1,01% – Υπό «πολιορκία» τράπεζες και Metlen
- Γκιλφόιλ σε Χατζηδάκη: «Ο ρόλος της Ελλάδας ως περιφερειακού και διεθνούς κόμβου θα αυξηθεί»
- Wall Street: Μεικτά πρόσημα – Πιέσεις από Microsoft
- ΙΟΒΕ: Περίπου 4 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ συμβάλλουν οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
- Παπαθανάσης: «Ταχεία υλοποίηση του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, ύψους 1,6 δισ. ευρώ»
- Χρυσός χορηγός ο Όμιλος AKTOR της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες Los Angeles 2028
- Το Delta στην κορυφή: Top εστιατόριο της Ελλάδας από το La Liste 2026
- Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών: Το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων το 2024 ήταν 15% χαμηλότερο από το 2009
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








