Επικαιρότητα

Κίνδυνος πυρκαγιάς σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κασσάνδρα, Σιθωνία, Αριστοτέλη

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Υψηλός θα είναι και σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για σήμερα, Κυριακή 06-08-2023, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, απαγορεύεται η κυκλοφορία σε περιοχές των δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, Αικατερίνης Π. Ζωγράφου, αποφασίστηκε η “απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στους Δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη στις κάτωθι περιοχές από Ω/08:00΄ της 06-08-2023 μέχρι την Ω/20:00΄ της 06-08-2023, α) στη Χερσόνησο Κασσάνδρας («Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή), «Αράπης» και «Χαλκοβούνι» Τ.Κ. Παλιουρίου), β) στη Χερσόνησο Σιθωνίας (Κορυφογραμμή Δραγουνδέλι από Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι και την Συκιά), γ) στο Δήμο Αριστοτέλη (Κομίτσα μέχρι Ουρανούπολη – Τσάμια Στρατωνίκης – Φυσώκα – Σκοπευτήριο Στρατωνίου).

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu