Στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το Χίλτον, καταγράφεται αυξημένη ροή οχημάτων και στα δύο ρεύματα, ενώ έντονη είναι η κινητικότητα και στον κόμβο Αλεξάνδρας – Κηφισίας
Ολοκληρώνεται σταδιακά η εορταστική περίοδος και η Αθήνα αρχίζει να «γεμίζει» ξανά. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής να εμφανίζει από νωρίς το πρωί αυξημένη κινητικότητα, χωρίς ωστόσο να προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα.
Η εικόνα στο οδικό δίκτυο κινείται σε φυσιολογικά για την ώρα επίπεδα.
Στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το Χίλτον, καταγράφεται αυξημένη ροή οχημάτων και στα δύο ρεύματα, ενώ έντονη είναι η κινητικότητα και στον κόμβο Αλεξάνδρας – Κηφισίας.
Παρόμοια εικόνα και στη Μιχαλακοπούλου, όπου νωρίτερα παρατηρήθηκε διέλευση ασθενοφόρων.
Ανεκτή είναι η κατάσταση στη Μεσογείων και την Κηφισίας και στα δύο ρεύματα. Στη λεωφόρο Κηφισού, όπως συνήθως, το μεγαλύτερο ζήτημα εντοπίζεται στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της Λιοσίων έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λένορμαν.
Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα εξόδου από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, καθώς και στον περιφερειακό του Καρέα, από Καρέα προς Καισαριανή.
Αντίθετα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται μέχρι στιγμής η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ηλιουπόλεως, στο παραλιακό μέτωπο αλλά και στην Αττική Οδό.
Ομαλή κυκλοφορία. https://t.co/PlXPpwvXeo
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) December 30, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Μας πήρε 12 χρόνια»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο της Ελλάδας
- Οι Κινέζοι αλλάζουν τον χάρτη της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας
- Ένας από τους «πατέρες» της τεχνητής νοημοσύνης προειδοποιεί για AI που εξαπατούν
- Πόσο κοστίζει ένα μωρό στην Ευρώπη: Οι πιο ακριβές χώρες, τι γίνεται στην Ελλάδα
- Νέα ηλεκτρονική «παγίδα» για τους οδηγούς: Πότε πέφτει 400άρι
- Η «παγίδα» στους λογαριασμούς αποταμίευσης και η αλλαγή που συμφέρει στη Βρετανία
- Η «μηχανή» Μπέκαμ συνεχίζει να παράγει εκατομμύρια: Πώς κερδίζει από το Μουντιάλ
- Crocs vs Five Below: Τα σαμπό των 7 δολαρίων που προκάλεσαν δικαστική διαμάχη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








