Στην Παραλιακή οι οδηγοί συναντούν ανάσχεση από το Καλαμάκι έως τον Άλιμο
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Πέμπτης στους βασικούς άξονες της πρωτεύουσας, με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.
Στον Κηφισό παρατηρείται έντονη συμφόρηση και στα δύο ρεύματα, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με αργούς ρυθμούς. Αντίστοιχη εικόνα καταγράφεται στους δρόμους γύρω από το Κέντρο — Συγγρού, Αρδηττού και Καλλιρόης — όπου η κίνηση παραμένει αυξημένη.
Στην Παραλιακή οι οδηγοί συναντούν ανάσχεση από το Καλαμάκι έως τον Άλιμο, ενώ αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στον Πειραιά, κυρίως στην περιοχή του λιμανιού.
Στην Αττική οδό, καθυστερήσεις άνω των 45 λεπτών σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως την Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 15 έως 20 λεπτά στα τμήματα Ανθούσα – Κηφισίας και Αγία Παρασκευή – Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 45′ από Περιφ. Αιγάλεω έως Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
15′-20′ από Ανθούσα έως Κηφισίας,
15′-20′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 9, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χατζημηνάς (ΕΕΝΕ): Αναγκαίο το μηδενικό οριακό μη μισθολογικό κόστος για αυξήσεις μισθών
- Wall Street: Ξεκίνημα με απώλειες και το βλέμμα στις μετοχές AI και την Nvidia
- Παγκόσμιο blackout στο Διαδίκτυο – Έπεσε το Cloudflare προκαλώντας προβλήματα σε πολλούς ιστότοπους
- Club Hotel Casino Loutraki: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή σε «κύκλωμα απάτης»
- Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κηφισιάς: Συγκέντρωση τροφίμων για τη Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα»
- Απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για οχήματα οργανώσεων εθελοντών πυροσβεστών
- Ομιλος CSG: Αλμα εσόδων 82,4% στα 4,49 δισ. ευρώ το εννεάμηνο 2025
- KRAFT Paints: Αναβάθμισε σχολείο της Αστυπάλαια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








