Οι "πράσινοι" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την Παρτιζάν (21:30), με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να θέλει απόψε τη νίκη στο Βελιγράδι για να κάνει το 2/2 στη διαβολοβδομάδα, μετά την εμφατική νίκη επί της Ρεάλ στο Telekom Center Athens.
Οι Πράσινοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, από την άλλη η Παρτιζάν φιγουράρει στην 18η θέση της κατάταξης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στη Σερβία δίχως τους Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, με τον τελευταίο να μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.
Στους διαθέσιμους για τον Εργκίν Αταμάν βρίσκονται κανονικά οι Ομέρ Γιούρτσεβεν και Μάριους Γκριγκόνις.
Από πλευράς των γηπεδούχων, εκτός βρίσκονται οι Κάρλικ Τζόουνς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Σέικ Μίλτον και Μάριο Νάκιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζαμπάρι Πάρκερ, Μίκα Μούρινεν και Ντουέιν Γουάσινγκτον.
Tην αναμέτρηση θα διευθύνουν οι οι Εμίλιο Πέρεζ (Ισπανία), Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία) και Μαξί Μπουμπέρ (Γαλλία).
Οι δηλώσεις του Αταμάν
«Η Παρτιζάν είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα που αξίζει σεβασμό σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς για εμάς, καθώς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη εκτός έδρας, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».
Οι δηλώσεις του Χουάντσο για το παιχνίδι
«Το κλειδί για εμάς είναι η άμυνα. Παίζουν στο γήπεδό του με τον κόσμο τους και είναι παίκτες με ταλέντο. Μπορούν να σκοράρουν οποτεδήποτε, οπότε πρέπει να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα και να είμαστε μαζί σε ένα δύσκολο περιβάλλον».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άρειος Πάγος για «κόκκινα» δάνεια: Αποφάσισε υπέρ των δανειοληπτών του «νόμου Κατσέλη»
- Με WOW Orchestra και AI Sound Pro η νέα ηχόμπαρα της LG
- Volvo Cars: Μεγάλη πτώση 68% των εσόδων το δ΄τρίμηνο – Βουτιά 25% για τη μετοχή
- Eurostat: Σε ιδιόκτητο σπίτι το 68% των νοικοκυριών της ΕΕ το 2024 – Στο 69,7% της Ελλάδας
- Συμβάσεις 5,5 εκατ. ευρώ για δίκτυα πεζοπορικών διαδρομών σε όλη την Ελλάδα
- Τι απάντησε ο Πιερρακάκης όταν ρωτήθηκε για τις υποκλοπές
- Θέλει να αγοράσει την Jaeger-LeCoultre, ο CEO της εταιρείας ρολογιών, Ζερόμ Λαμπέρτ
- Eurostat: Μικρή αύξηση 1,3% στις πωλήσεις του λιανικού εμπορίου της ευρωζώνης τον Δεκέμβριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








