Ελλάδα

Κορυφώνεται η πασχαλινή έξοδος: Με πληρότητα αναχωρούν τα πλοία

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους

Όπου φύγει φύγει οι εκδρομείς του Πάσχα. Με πληρότητα που αγγίζει το 100% θα αναχωρήσουν και σήμερα τα πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Αυξημένη ήταν χθες και η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, με τα υπεραστικά λεωφορεία να έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια.

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα εκδρομέων από την Αττική προς την περιφέρεια με τους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αναχωρήσουν για τους πασχαλινούς προορισμούς τους.

Τα πλοία από τα λιμάνια αναχωρούν για τους νησιωτικούς προορισμούς με πληρότητες που πλησιάζουν το 100% ενώ οι ταξιδιώτες σπεύδουν να επιβιβαστούν κουβαλώντας όλα τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Η Μαίρη Σκανδάλη βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά και κατέγραψε τις αντιδράσεις των ταξιδιωτών την ώρα της επιβίβασης στο πλοίο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας πάνω από 84 χιλιάδες οχήματα έφυγαν από την Αττική χθες, Μεγάλη Πέμπτη και ειδικότερα 49.300 αυτοκίνητα πέρασαν από την Αθηνών-Κορίνθου και 35.009 από την Αθηνών-Λαμίας. Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι είχαν φύγει προς Κόρινθο 45.547 οχήματα και 34.765 προς Λαμία.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu