Κατά την παραπάνω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από σήμερα Πέμπτη έως τις 30/6, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή θεμελίωσης Μεσοβάθρου Μ2, Γέφυρας (flyover) και μετατόπισης καλωδίων Μέσης Τάσης».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική ανά λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της συμβολής με την οδό Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, στην περιοχή των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.
Κατά την παραπάνω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σοβαρός τραυματισμός για τον Γιώργο Παπαγιάννη στον αγώνα της Εφές με τον Παναθηναϊκό
- Πρίγκιπας Άντριου: Παραιτείται των τίτλων λόγω Επστάϊν
- Πρώτες δηλώσεις Τραμπ και Ζελένσκι: Οχι και τόσο πρόθυμο ο Τραμπ να δώσει τους Τόμαχοκ
- Δημοσκόπηση MRB: Αλλαγή κυβέρνησης θέλει το 70% και βλέπει ότι η χώρα είναι σε πορεία κρίσης
- ΔΕΗ: Στις 18 Νοεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μηνου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Στο -2,42% ο τραπεζικός δείκτης
- Πιερρακάκης με Μπέσεντ στην Ουάσιγκτον για επενδύσεις και ενέργεια
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 20 έως 24 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις