Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 22:00 το βράδυ, σήμερα, Πέμπτη 07/03 έως τις 06:00 το πρωί αύριο, Παρασκευή 08/03, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης - Ποιοι δρόμοι κλείνουν
Η Αττική Οδός ανακοινώνει ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:
Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 07/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 08/03/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λ. Φυλής (κόμβος 6) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου στην επόμενη έξοδο προς Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7).
Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 07/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 08/03/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο (Εμπορεύματα – Υπηρεσίες – Εμπορικό Πάρκο), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς Αθήνα – Ελευσίνα και στη συνέχεια να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο που θα συναντήσουν (κόμβο Κ1).
Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 07/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 08/03/2024, η είσοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (κόμβος 13) της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (κόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 07/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 08/03/2024, ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής: Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα αναστρέψουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν προς Ελευσίνα μέσω του κόμβου Παλλήνης (κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΑΣΟΚ για μη κρατικά Πανεπιστήμια: Κόπηκε η “Σορβόνη” με το ένα “ν”
- ΕΛΑΣ: 11 νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- ΕΕ: Στα 34,7 δισ. λίτρα η παραγωγή μπύρας το 2024 – Στη 12η θέση η Ελλάδα
- Το φαινόμενο Sydney Sweeney και η καμπάνια American Eagle
- Ράλι Ακρόπολις: Ανακοινώθηκε το ημερολόγιο του WRC για το 2026
- “Πράσινο” φως για έξι μη κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, “κόκκινο” για πέντε
- Samsung: Βλέπει αύξηση 50% στις πωλήσεις του Galaxy Z Fold 7 στις ΗΠΑ
- Τουρκία: Mείωση 12,1% στο εμπορικό έλλειμμα τον Ιούλιο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις