Θα ακολουθήσει η νομική συγχώνευση των δυο εταιρειών με τις ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής Τράπεζας, Hellenic Life και Παγκυπριακή Ασφαλιστική
Την μετονομασία τους σε ERB Cyprialife και ERB Asfalistiki ανακοίνωσαν οι ασφαλιστικές εταιρείες της Κύπρου, CΝP Cyprialife και CΝP Asfalistiki.
Τους προσεχείς μήνες θα ακολουθήσει η νομική συγχώνευση των δυο εταιρειών με τις ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής Τράπεζας, Hellenic Life και Παγκυπριακή Ασφαλιστική, συγκροτώντας έτσι τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό στην Κύπρο.
Οι ERB Cyprialife (Κλάδος Ζωής και Υγείας) και ERB Asfalistiki (Γενικός Κλάδος), συνεχίζουν προσφέροντας στους πελάτες τους:
• Καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας
• Εξατομικευμένη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση
• Ισχυρή τοπική παρουσία σε όλη την Κύπρο
Δήλωση Τάκη Φειδία, Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή της ERB Cyprus Insurance Holdings: «H μετονομασία των δύο εταιρειών, αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα ενίσχυσης της ενιαίας μας εικόνας στην αγορά, με τη στήριξη του Ομίλου Eurobank. Οι ERB Cyprialife και ERB Asfalistiki διατηρούν τις βαθιές ρίζες στην κυπριακή κοινωνία και συνεχίζουν να εξελίσσονται δυναμικά, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, τη φροντίδα και την εμπιστοσύνη των πελατών μας».
Δήλωση Μιχάλη Λούη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Τράπεζας: «Η ενίσχυση της παρουσίας μας στον ασφαλιστικό τομέα αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο Eurobank. Η ενοποιημένη πλέον ταυτότητα των ERB Cyprialife και ERB Asfalistiki αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε την ηγετική ασφαλιστική δύναμη στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας μακροπρόθεσμη αξιοπιστία, ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους πελάτες μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AEGEAN: «Φρένο» στην ανάπτυξη το 2027. Οσα ανέφερε η διοίκηση στο conference call
- Στο σφυρί 56 ακίνητα από την ΑΑΔΕ ως μέσο πίεσης για τις 72 δόσεις
- Το δολάριο διατηρεί τα κέρδη του εν αναμονή της απόφασης της FED
- Σταθερές οι ασιατικές αγορές εν αναμονή των αποφάσεων της Federal Reserve
- Στα 107 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο
- Wall Street: Κλείσιμο με πτώση με φόντο τις τιμές του πετρελαίου
- Στο σκοτάδι ο διαγωνισμός του ΔΕΔΔΗΕ για την ανίχνευση πυρκαγιών στο δίκτυο
- Προφυλακίστηκαν Γάκα και Θεοδωρόπουλος για το θάνατο του Μαζωνάκη μετά απο 18 ώρες απολογίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








