H ημερομηνία κατά την οποία οι ομολογίες θα διαπραγματεύονται χωρίς το 5ο τοκομερίδιο είναι η Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2025
Σύμφωνα με τους όρους του από 29.06.2022 Κοινού Ομολογιακού Δανείου , όπως αυτοί αποφασίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της LAMDA DEVELOPMENT S.A., η ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την Πέμπτη (5η) Περίοδο Εκτοκισμού από 12.07.2024 έως 13.01.2025 είναι η Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2025.
H ημερομηνία κατά την οποία οι ομολογίες θα διαπραγματεύονται χωρίς το 5ο τοκομερίδιο (ex coupon date) είναι η Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2025, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Το μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων για την ως άνω Πέμπτη (5η) Περίοδο Εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των €5.555.138,89, ήτοι ποσό €24,1527777778 ανά ομολογία ονομαστικής αξίας €1.000 το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 4,70% ετησίως (προ φόρων) και αντιστοιχεί σε 230.000 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων προς τους δικαιούχους των ομολογιών θα πραγματοποιηθεί μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε.» (ATHEXCSD) τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τροποποιήθηκε απόφαση υπαγωγής επένδυσης της Τεχνική Α.Ε. (πρώην Αστήρ Αλεξναδρούπολης)
- Μαζική ουκρανική επίθεση με drones στην Αγία Πετρούπολη
- Συλλήψεις ατόμων και υπαλλήλων πολεοδομιών που έκαναν απάτες
- Νέες διατάξεις για τα ακίνητα της ΕΤΑΔ: Υπό εκμετάλλευση και δασικά, προσυμβατικός έλεγχος μόνο για συμβάσεις άνω του €1.000.000
- Η Ουγγαρία κλείνει την πόρτα σε εργαζόμενους από Φιλιππίνες, Γεωργία και Αρμενία
- ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στη διάλυση δεν βρίσκουν κοινή γραμμή
- Προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για funds, servicers και τράπεζες από ΙΝΚΑ, Φαραντούρη
- Ιγκόρ Σεχίν (Rsoneft): Η κρίση στο Ιράν φουσκώνει τα κέρδη των ΗΠΑ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







