«Καμία προοπτική και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλείεται από την κυβέρνηση για το θέμα άλλου νομίσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει τρία και τέσσερα διαφορετικά και εναλλακτικά πλάνα», δήλωσε ο καθηγητής Οικονομικών Κώστας Λαπαβίτσας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση απέτυχε και περνάει σε τακτική τρομοκρατίας θέτοντας διλήμματα.
«Το θέμα είναι πως θα βγει η χώρα από το τέλμα και όχι τι θα κάνουν οι αγορές», υποστήριξε ο κ. Λαπαβίτσας, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», σημείωσε ότι είναι φυσικό που αντιδρούν οι αγορές, υπογραμμίζοντας πως οι αγορές είναι κάτι πάνω στο οποίο στηρίζεται ο Αντώνης Σαμαράς.
Υποστήριξε επίσης πως ή θα ακολουθηθεί η παρούσα πολιτική που είναι αδιέξοδη ή ο ελληνικός λαός θα βγει μπροστά και θα πει τι χρειάζεται, ενώ αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα πρέπει να έχει εναλλακτικά σενάρια εκτιμώντας ότι στις συνομιλίες θα προκύψουν προβλήματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αδ. Γεωργιάδης για εκλογές το καλοκαίρι: Τα μπάνια του λαού είναι ιερά
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Παπουτσάνης: Ανακοίνωση Γνωστοποίησης Συναλλαγών
- Βαριά ήττα για Παναθηναϊκό και για παχιά λόγια – Αποχαιρέτησε το Final4 της Euroleague
- Trastor: Στα €1 ανά μετοχή η τιμή διάθεσης για τις 150 εκατ. νέες μετοχές
- Στο Πεκίνο ο Τραμπ για εμπόριο, τεχνολογία και γεωπολιτική ισχύ
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Ανακοίνωση για την τελική τιμή διάθεσης και τον αριθμό των νέων μετοχών
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Τα «βρόντηξε» η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία με αιχμές κατά Μητσοτάκη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







