Η φετινή αναγνώριση συνοδεύεται και από την διεθνή απονομή του Enterprise Seal, που επιβεβαιώνει τα σταθερά υψηλά πρότυπα και τις ποιοτικές διαδικασίες HR που εφαρμόζει σε διεθνές επίπεδο, σε 31 χώρες
Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η Lidl Ελλάς κερδίζει τη διάκριση Top Employer. Μια διαδρομή που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, χτίστηκε από συνέπεια, ομαδική προσπάθεια και καθημερινές επιλογές που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.
Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, η Lidl Ελλάς έδωσε προτεραιότητα σε ό,τι έχει πραγματική αξία για τους ανθρώπους της: ένα περιβάλλον όπου νιώθει ασφάλεια, με δίκαιες αποδοχές και μια καθημερινότητα που μπορεί να συμβαδίζει με την προσωπική ζωή.
Παράλληλα, ενίσχυσε πρωτοβουλίες που προωθούν την ευελιξία και έδωσε χώρο στους ανθρώπους της να αναπτυχθούν, να μάθουν και να εξελιχθούν.
Όπως αναφέρει η Νικολέττα Κολομπούρδα, Chief People Officer & Member of the Board της Lidl Ελλάς: «Κοιτάζοντας πίσω στα δέκα αυτά χρόνια, νιώθουμε περήφανοι όχι μόνο για τις βραβεύσεις μας, αλλά για το ότι κάναμε βήματα που είχαν ουσιαστικό αντίκτυπο στους ανθρώπους μας. Η πρόθεσή μας ήταν και παραμένει μία: να δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι ο εαυτός τους, να εξελίσσονται και να αισθάνονται πως η προσπάθειά τους αναγνωρίζεται και έχει αξία».
Η φετινή αναγνώριση συνοδεύεται και από την διεθνή απονομή του Enterprise Seal στη Lidl, που επιβεβαιώνει τα σταθερά υψηλά πρότυπα και τις ποιοτικές διαδικασίες HR που εφαρμόζει σε διεθνές επίπεδο, σε 31 χώρες.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Lidl Ελλάς συνεχίζει να επενδύει στην ενίσχυση των ομάδων της και στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που εξελίσσεται διαρκώς.
Ως έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς της ομάδας της, η εταιρεία προχώρησε τον Ιανουάριο σε επιπρόσθετη παροχή ύψους 350€ μικτά σε κάθε μέλος, με τη μορφή διατακτικών τροφίμων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - Οικονομική έκθεση CPI A.E. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ - Οικονομική έκθεση ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Οι ισχυρές εταιρικές επιδόσεις έφεραν κέρδη – Στο επίκεντρο η ΕΚΤ
- Γκράβα: Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία – Κλειστή η παροχή φυσικού αερίου
- KAFEA TERRA: Αύξηση τζίρου 17,7% στα 139,4 εκατ. ευρώ το 2025, αλλά μείωση κερδών 16,6%
- Δικηγορικοί Σύλλογοι κατά κυβέρνησης για τα «κόκκινα» δάνεια: «Προκλητική ρύθμιση υπέρ τραπεζών και funds»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








