Τι περιλαμβάνει αυτή η συνεργασία
Η Hellenic FARMING Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου Redestos – EFTHYMIADIS AGROTECHNOLOGIES, ανακοίνωσε τη μεταβίβαση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των νωπών φρέσκων προϊόντων, καθώς και του εμπορικού της σήματος, «Lucia’s farm – από το χωράφι στο πιάτο σας», στην εταιρεία LIBRA COMPANY Ι.Κ.Ε.
Η LIBRA COMPANY Ι.Κ.Ε. αποτελεί το αποτέλεσμα στρατηγικής σύμπραξης, με τη συμμετοχή του Ομίλου Karatzis, της Anker FARMING όπου πλέον συμμετέχει μετοχικά και ο Όμιλος Redestos, και του επιχειρηματία Γεώργιου Βενέρη, δημιουργώντας μια ισχυρή εταιρική δομή με στόχο την ανάπτυξη, επέκταση και διεθνοποίηση του brand «Lucia’s farm» και της οικογένειας των προϊόντων της.
Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας:
• Το brand «Luciα’s farm» της Hellenic FARMING A.E., γνωστό για την εφαρμογή και στη πράξη της φιλοσοφίας «από το χωράφι στο πιάτο σας», μεταφέρεται στη LIBRA COMPANY
• Το εξειδικευμένο προσωπικό της Hellenic FARMING A.E., με πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της παραγωγής & εμπορίας νωπών
φρούτων και λαχανικών, εντάσσεται στο δυναμικό της LIBRA COMPANY
• Η εταιρεία LIBRA COMPANY Ι.Κ.Ε. αναλαμβάνει την εξέλιξη και περαιτέρω ανάπτυξη όλων των σχετικών εμπορικών δραστηριοτήτων που ως τώρα έτρεχε η Hellenic FARMING A.E.
Μήνυμα από τη Διοίκηση
«Η δημιουργία της LIBRA COMPANY Ι.Κ.Ε. κι η ενσωμάτωση σ’ αυτήν του brand «Lucia’s farm» σηματοδοτεί την αρχή μιας δυναμικής επέκτασης για το brand και τη φιλοσοφία του. Ενώνουμε δυνάμεις με ισχυρούς και αξιόπιστους εταίρους, για να προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή στον αγροδιατροφικό τομέα, με σεβασμό στην παράδοση, την ελληνική γη, τον Έλληνα παραγωγό και πρωτίστως, τον τελικό καταναλωτή.
Η οικογένεια των «Lucia’s farm» συνεχίζει – με νέο αέρα και νέες δυνατότητες– να υπηρετεί το όραμα “από το χωράφι στο πιάτο σας”, με συνέπεια, ποιότητα και διαφάνεια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παράθυρο διπλωματίας από το Ιράν λίγο πριν λήξει η εκεχειρία
- SUNRISEMEZZ PLC - Οικονομική κατάσταση SUNRISEMEZZ PLC (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Μητρική)
- PHOENIX VEGA MEZZ PLC - Οικονομική κατάσταση PHOENIX VEGA MEZZ PLC (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Μητρική)
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - Ανακοίνωση Αποφάσεων της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
- Νέες ισραηλινές επιδρομές στον Λίβανο παρά την εκεχειρία που είναι σε ισχύ
- Συνάντηση Φλωρίδη με Κοβέσι την Τετάρτη (22/4)
- CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία - Τροποποίηση Οικονομικού Ημερολογίου Έτους 2026 (Ορθή Επανάληψη)
- CrediaBank: Στο 29,36% μειώθηκε το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου μετά την αύξηση κεφαλαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








