Περισσότερες από τις μισές θα πραγματοποιηθούν στη Γερμανία
Η Lufthansa σχεδιάζει να προσλάβει περίπου 10.000 άτομα φέτος, με περισσότερες από τις μισές προσλήψεις να πραγματοποιούνται στη Γερμανία.
Ο γερμανικός όμιλος αεροπορικών εταιρειών δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη περισσότερων από 2.000 αεροσυνοδών, περισσότερων από 1.400 υπαλλήλων για τις επίγειες λειτουργίες και περίπου 1.300 τεχνικών εμπειρογνωμόνων. Πρόσθεσε ότι αναζητά επίσης περίπου 1.200 υπαλλήλους για διοικητικούς ρόλους και περίπου 800 νέους πιλότους.
Περισσότεροι από 2.000 νέοι υπάλληλοι αναζητούνται για τη Lufthansa Technik και οι εταιρείες του ομίλου Austrian Airlines και Eurowings αναζητούν επίσης περίπου 700 υπαλλήλους η καθεμία.
Εν τω μεταξύ, η Lufthansa Airlines, η οποία βρίσκεται σε πρόγραμμα αποδοτικότητας, αναμένεται να προσλάβει φέτος λιγότερους υπαλλήλους από ό,τι το 2024. Το τρέχον σχέδιο της αεροπορικής εταιρείας είναι να προσλάβει περίπου 1.200 άτομα τους επόμενους δώδεκα μήνες, δήλωσε ο όμιλος.
Πρόσθεσε ότι πέρυσι προσέλαβε περισσότερα από 13.000 άτομα από 350.000 αιτήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Φοροδιαφυγή από την υπόθεση με το ελικόπτερο στη Μύλο και αλλού
- ΗΠΑ και Κίνα ανοίγουν δίαυλο για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης
- Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη φωτιά στο Ψυχικό, στα Τουρκοβούνια – Σηκώθηκαν και 2 ελικόπτερα (video)
- Ευρωπαϊκές αγορές: Αντοχές μετά το αμερικανικό payroll – Η Volkswagen στήριξε τη Φρανκφούρτη
- Γκιλφόιλ: «Ο Ρούμπιο έρχεται στην Αθήνα σε λίγες εβδομάδες»
- Εβροφάρμα: Από 22 Σεπτεμβρίου η καταβολή μερίσματος 0,06 ευρώ
- Γουέστ Χαμ: Πόκερ δισεκατομμυρίων για τον έλεγχο των «σφυριών»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








