Η κα λέει ότι εφόσον κερδίσει την υπόθεση και λάβει αποζημίωση, το σχετικό χρηματικό ποσό θα διατεθεί σε φορείς που ασχολούνται με την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών
«Η δικαστική οδός ήταν μονόδρομος καθώς η κ. Κωνσταντοπούλου επιμένει να συνδέει τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με την Καλλιόπη Σεμερτζίδου, που ερευνάται για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ισχυριζόμενη ότι είναι συνεργάτιδά της, κάτι που η ίδια η Μαρία Συρεγγέλα έχει διαψεύσει επανειλημμένως» αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η βουλευτής.
Στην ίδια ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι «επιπλέον, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έχει απευθυνθεί στη βουλευτή με επιτιμητικούς χαρακτηρισμούς αναφέροντας ότι έχει σχέση και με κακοποιά στοιχεία.
Η πολιτική διαφωνία είναι θεμιτή και επιθυμητή, αρκεί να γίνεται με όρους πολιτικής ευπρέπειας και χωρίς “λάσπη στον ανεμιστήρα”».
Η Μαρία Συρεγγέλα λέει ότι εφόσον κερδίσει την υπόθεση και λάβει αποζημίωση, το σχετικό χρηματικό ποσό θα διατεθεί σε φορείς που ασχολούνται με την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τερκενλής: Αύξηση τζίρου και κερδών αλλά και πίεση στα λειτουργικά κόστη
- Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Κάρσα από τη Deloitte
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers Announces Annual Meeting of Stockholders
- Αισιοδοξία στις συνομιλίες ΗΠΑ, ΙΡΑΝ αν και το θέμα των πυρηνικών ακόμα δεν έχει συζητηθεί
- Μέσι – Αυστρία: 2 – 0
- Βασ. Σωτηρόπουλος: «Σημαντική ημέρα για το κράτος δικαίου»
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Αποτελέσματα Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε.
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ ορκίστηκε βουλευτής και ετοιμάζεται για τη διαδοχή του Στάρμερ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








