Με εντολή του Προέδρου της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη
Με εντολή του Προέδρου της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκομένων στην εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχουν προκύψει ίχνη κίνησης λογαριασμών και στο εξωτερικό για αυτό και αναμένεται να ζητηθεί η συνδρομή αρμόδιων αρχών του εξωτερικού.
Στο θέμα της κρητικής «μαφίας» και της διεύρυνσης των ερευνών για τη δράση της, είχε αναφερθεί σήμερα η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Επειδή ακριβώς υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες, άλλωστε έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη στους κατηγορούμενους της πρώτης δικογραφίας, όμως οι αστυνομικοί ερευνώντας αυτό το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών αρχικά, γιατί έτσι ξεκίνησε αυτή η έρευνα τον Ιανουάριο του 2025 και στη συνέχεια κύκλωμα παράνομης πώλησης όπλων, διαπίστωσαν ότι έχουν γίνει και άλλες εγκληματικές πράξεις, που είχαν ως σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος, οι οποίες περιγράφονται σε δεύτερη δικογραφία και φυσικά και αυτή έχει παραδοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνει.
Αναμένουμε λοιπόν και από εκεί εξελίξεις και δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν και συλλήψεις από την δεύτερη δικογραφία» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- M. Πετρινόλι: Nέα Senior Retail Brand Manager στον ΟΤΕ, προερχόμενη από την Κωτσόβολος
- Η ώρα των μεγάλων αστεριών στο Μουντιάλ με ιστορικό ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη
- Premier Capital Ελλάς (McDonald’s): Κεφαλαιακή ενίσχυση 2,99 εκατ. ευρώ μετά την πίεση στην κερδοφορία
- Τέλος εποχής για τα ισχυρά adblockers στο Chrome
- Μπαίνουν στους λογαριασμούς τα χρήματα για συντάξεις και επιδόματα e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Αυλαία για τις Πανελλαδικές στα ΕΠΑΛ με τη σκυτάλη να περνά πλέον στα Ειδικά Μαθήματα
- Παγκόσμιο κύμα ικανοποίησης για την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









