Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μιλώντας σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο της Γαλλίας δήλωσε, σύμφωνα με τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFM, ότι δεν τίθεται θέμα συγκυβέρνησης της παράταξης του με το κόμμα της Ανυπότακτης Γαλλίας του Ζαν Λυκ Μελανσόν.
«Το γεγονός ότι αποσύραμε πολλούς υποψηφίους ούτως ώστε να μην αποκτήσει την απόλυτη πλειοψηφία στην Εθνοσυνέλευση η ακροδεξιά δεν σημαίνει ότι σκοπεύουμε να συμμαχήσουμε με την Ανυπότακτη Γαλλία» φέρεται να είπε ο Γάλλος πρόεδρος.
Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ διαβεβαίωσε και αυτός ότι η παράταξη του Μακρόν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει με την Ανυπότακτη Γαλλία, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας, μετά τον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών, μίας ευρείας κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα απλώνεται από την παραδοσιακή δεξιά ως τους οικολόγους και τους σοσιαλιστές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εξωδικαστικός: Νέο ρεκόρ στις ρυθμίσεις οφειλών Νοεμβρίου 2025
- ΟΠΑΠ: Η Allwyn αγόρασε μετοχές αξίας 10,13 εκατ. ευρώ
- Ζελένσκι: Στις ΗΠΑ ο Ουκρανός διαπραγματευτής μετά τις συνομιλίες στις Βρυξέλλες
- Eurostat: Μειώθηκαν οριακά 0,5% οι τιμές βιομηχανικών προϊόντων στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο
- ChatGPT: Σε “κόκκινο συναγερμό” μετά την επιτυχία του Gemini 3
- ΟΔΔΗΧ: Στο 2,03% ανέβηκε η απόδοση των 12μηνων εντόκων
- Κοινωνικός Τουρισμός: Επεκτείνεται από 12 σε 13 μήνες η διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος
- Φίλιππος Νάκας: Μέρισμα 0,23 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2024 – 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








