Σύμφωνα με τους New York Times
O Ντόναλντ Τραμπ και ο Ελον Μασκ θα παρακολουθήσουν μαζί τα αποτελέσματα των εκλογών.
Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να περάσει τη νύχτα των εκλογών με τον πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα τους New York Times.
O δισεκατομμυριούχος αναμένεται να είναι παρών στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, όπου βρίσκεται η έπαυλη του Τραμπ.
Ο Μασκ είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ έχοντας επενδύσει όχι μόνο τον χρόνο και την επιχειρηματική του τεχνογνωσία, αλλά και σημαντικά ποσά στην εκστρατεία του πρώην προέδρου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ίλον Μασκ έχει δαπανήσει περισσότερα από 119 εκατομμύρια δολάρια μέσω του America PAC προκειμένου να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.
Παλαιότερα ο Μασκ είχε εκφράσει την υποστήριξή του στον Μπαράκ Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον και είχε ψηφίσει τον Τζο Μπάιντεν το 2020.
Από την πανδημία του κορονοϊού και μετά η πολιτική του στάση έχει αλλάξει Τελευταία θεωρεί πως η ελευθερία του λόγου δέχεται επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ποδηλατόδρομος ή αναγέννηση του σιδηροδρόμου Πελοποννήσου; Τι αλλάζει μετά τις παρεμβάσεις Μανιάτη και της ΕΛΛΕΤ
- Εκλογές στα κατεχόμενα της Κύπρου: Ολική ανατροπή με νικητή τον Ερχιουρμάν
- Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Τράπεζα Χανίων
- Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα
- Οι Χούθι κρατούν 20 εργαζομένους του ΟΗΕ
- Ληστεία στο Λούβρο: Τι έκλεψαν, πως έδρασαν οι δράστες
- Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει μηδενικό ΦΠΑ στους λογαριασμούς ενέργειας των νοικοκυριών
- Ρωσία: Tο τεράστιο εργοστάσιο ανέστειλε την εισαγωγή φυσικού αερίου από το Καζακστάν μετά την επίθεση με ουκρανικό drone
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις