Πάνω από 300 κάτοικοι της Γάζας έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα από την Πέμπτη
Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία σκότωσε τουλάχιστον 58 Παλαιστίνιους σε νέες επιθέσεις στη Γάζα στη διάρκεια της νύχτας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τοπικές υγειονομικές αρχές.
Πάνω από 300 κάτοικοι της Γάζας έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα από την Πέμπτη, σύμφωνα με τις τοπικές υγειονομικές αρχές, σε μια από τις πιο αιματηρές φάσεις των βομβαρδισμών ύστερα από την κατάρρευση της εκεχειρίας τον Μάρτιο.
Τα νεότερα πλήγματα σημειώθηκαν αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή χθες, χωρίς να καταγράφεται απτή πρόοδος προς μια νέα κατάπαυση πυρός.
«Από τα μεσάνυχτα, δεχθήκαμε 58 μάρτυρες, ενώ μεγάλος αριθμός θυμάτων παραμένει κάτω από τα χαλάσματα.
Η κατάσταση εντός του νοσοκομείου είναι καταστροφική», δήλωσε ο διευθυντής του Ινδονησιακού Νοσοκομείου στη βόρεια Γάζα Μαρουάν αλ-Σουλτάν.
Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε σήμερα ότι προχωρά σε εκτεταμένα πλήγματα και κινητοποιεί στρατεύματα στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την επέκταση των επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας και την εξασφάλιση του «επιχειρησιακού ελέγχου» σε περιοχές του παλαιστινιακού θύλακα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιστορική εκτίναξη των νοτιοκορεατικών εξαγωγών λόγω της έκρηξης στην ΑΙ
- Συρρίκνωση της οικονομίας στη Σαουδική Αραβία
- Αλλαγές στις βραδινές μετακινήσεις της Γραμμής 3 του Μετρό λόγω εργασιών
- Νέο ρεκόρ παραδόσεων για τη Xiaomi στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων
- “Γκάζι” στις αιτήσεις ΟΣΔΕ ενόψει της προθεσμίας της 10ης Νοεμβρίου
- Στην κόψη του ξυραφιού οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
- ΠΑΟ – ΑΕΚ: Μάχη κορυφής στο ΟΑΚΑ με φόντο την αθηναϊκή κυριαρχία (19:30)
- Επετειακές διαδηλώσεις στο Νόβι Σαντ για την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








