Ξανά προβλήματα στα εκδοτικά μηχανήματα - Από τα οκτώ λειτουργούσε μόλις το ένα
Μπορεί η έναρξη λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο για την πόλη, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή, μια σειρά από προβλήματα ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν τόσο τους κατασκευαστές όσο και τους επιβάτες.
Μέχρι στιγμής, η λειτουργία του σημαδεύεται από συνεχείς βλάβες. Αυτή τη φορά, σε μια ακόμη αναστάτωση, την Τετάρτη (11/12), τα εκδοτικά μηχανήματα παρουσίασαν νέα προβλήματα, προσθέτοντας άλλη μια ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό.
Μετά τις σταγόνες από την οροφή και τις βλάβες σε συρμούς, εκδοτικά μηχανήματα και ανελκυστήρες, οι επιβάτες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν νέες δυσκολίες στην έκδοση εισιτηρίων.
Για άλλη μια μέρα σχηματίστηκαν ουρές στα αυτοματοποιημένα εκδοτικά μηχανήματα στους σταθμούς του μετρό. Μάλιστα, όπως αναφέρει το voria.gr αρκετά από αυτά είχαν αναρτημένα χαρτάκια που προειδοποιούσαν τους πολίτες είναι έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στον σταθμό Βενιζέλου από την είσοδο Μπεζεστένι από τα οκτώ εκδοτικά μηχανήματα ήταν σε λειτουργία μόλις ένα, με αποτέλεσμα η αναμονή να είναι μεγάλη.
Παρά τις προσδοκίες, τα προβλήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης δεν δείχνουν να υποχωρούν. Οι συνεχείς βλάβες, επιβαρύνουν και αμαυρώνουν την εμπειρία των επιβατών και υπονομεύουν την αποτελεσματικότητα του νέου συστήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1% του κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον Αύγουστο 2025
- Πειραιώς: Χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (FCEM) 2025
- Τένις: Μικρή άνοδος για Σάκκαρη, πτώση για Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη
- Ε.Ε.Τ.Α.Α.: Ανοιξε η πλατφόρμα για φορείς παροχής υπηρεσιών Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης
- Διεύρυνση ΕΕ: Σκέψεις για αλλαγή του τρόπου ένταξη νέων μελών χωρίς πλήρες δικαίωμα ψήφου
- Ξεκινάει ο διαγωνισμός της ΕΛΣΤΑΤ για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων
- Αγορές ιδίων μετοχών από 8 εισηγμένες εταιρείες
- Οκτώ αλλαγές προπονητή η Νότιγχαμ Φόρεστ επί ιδιοκτησίας Μαρινάκη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις