Η ολοκλήρωσή του τοποθετείται χρονικά έως τον Ιούλιο του 2026
Σύμβαση υπεργολαβίας κατασκευής του στεγάστρου για το έργο Riviera Galleria υπέγραψε η εταιρεία Mevaco. Με τη σύμβαση αυτή, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την προμήθεια υλικών, την κατασκευή και τον πλήρη συντονισμό των εργασιών για την υλοποίηση της μεταλλικής κατασκευής, η οποία αποτελεί βασικό αρχιτεκτονικό και λειτουργικό στοιχείο του εν λόγω συγκροτήματος.
Η ανακοίνωση:
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MEVACO A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και της με αριθμό 25 (σημείο 6) Αποφάσεως της Διοικούσας επιτροπής Χρηματιστηριακών αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι συνήψε σύμβαση υπεργολαβίας αναλαμβάνοντας την υλοποίηση ενός σημαντικού κατασκευαστικού έργου, στο πλαίσιο της ανάπλασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά: την κατασκευή του στεγάστρου (Canopy) για το έργο Riviera Galleria.
Ειδικότερα, η Εταιρεία έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, την προμήθεια υλικών, την κατασκευή και τον πλήρη συντονισμό των εργασιών για την υλοποίηση της μεταλλικής κατασκευής, η οποία αποτελεί βασικό αρχιτεκτονικό και λειτουργικό στοιχείο του εν λόγω συγκροτήματος. Το Riviera Galleria αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά εμπορικά και ψυχαγωγικά σημεία στην Αθήνα, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ταυτότητα και διεθνείς προδιαγραφές. Το συνολικό τίμημα του έργου ανέρχεται σε 10,45 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ολοκλήρωσή του τοποθετείται χρονικά έως τον Ιούλιο του 2026.
Η συμμετοχή της Εταιρείας σε αυτό το σύνθετο έργο αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την υψηλή τεχνογνωσία, την παραγωγική δυναμική και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν. Με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή μεταλλικών υποδομών προηγμένης τεχνικής και αισθητικής, έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας έργα που απαιτούν αυστηρή συμμόρφωση με χρονοδιαγράμματα και τεχνικές απαιτήσεις υψηλού επιπέδου.
Η ανάληψη της κατασκευής του στεγάστρου (Canopy) για το έργο Riviera Galleria ενισχύει έτι περαιτέρω τη στρατηγική της θέση στην ελληνική αγορά κατασκευών και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από κορυφαίους φορείς του κλάδου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο σφυρί το βιομηχανικό ακίνητο της «Ενωμένη Κλωστουφαντουργία» στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής
- Πάνω από 3,2 δις. ευρώ φέτος σε προνοιακά επιδόματα, ξεπερνούν τις δαπάνες της ΔΥΠΑ για την απασχόληση
- Ο επιχειρηματίας Βασίλης Δέρβος από τα ογκολογικά φάρμακα στα καλλυντικά
- Διανομή 1,45 εκατ. ευρώ από πτώχευση MALCO HELLAS ΑΒΕΤΤΕ σε δημόσιο και servicers
- Μήνυμα βιομηχάνων από την Αμβέρσα: «Χωρίς βιομηχανία δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη»
- 95 Χρόνια Παπαστράτος: Από την καπνοβιομηχανία του 1930 στο εξαγωγικό hub καινοτομίας
- ΣΕΒ και ΣΒΣΕ συνυπογράφουν τη Διακήρυξη της Αμβέρσας για μέτρα στήριξης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
- Μetlen: Νέα βουτιά στο Λονδίνο, βαρύ το τίμημα αξιοπιστίας από τη διάψευση προβλέψεων της διοίκησης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







