Στα δημοσιεύματα περί πώλησης του στόλου της Attica Group απαντά η MIG.
Ειδικότερα όπως τονίζει, με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με την διάθεση της συμμετοχής της στην «ΑΤΤΙCΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρία») ανακοινώνει ότι εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον.
Στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει κατά καιρούς παραλήπτης διαφόρων προσφορών ή προτάσεων, τις οποίες δεν έχει αποδεχθεί.
Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Η Εταιρία σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Athens Metropolitan Expo: Κέρδη 4,3 εκατ. ευρώ το 2025, μέρισμα 3,5 εκατ. ευρώ
- Πόσο τζίρο κάνει η Swarovski στην Ελλάδα
- Cosmos Aluminium: Ισχυρή ανάπτυξη με αύξηση τζίρου, διπλασιασμό σχεδόν της κερδοφορίας και ενίσχυση εξαγωγών
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
- Αργεντινή – Αίγυπτος: Από την «καταδίκη» του 0-2, στη μυθική ανατροπή 3-2 με Μέσι
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α΄ Τριμήνου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








