Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,40% στις 24.620 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές, με τους επενδυτές να αξιολογούν τις επιπτώσεις της επιβολής επιπλέον 30% δασμών στην ΕΕ από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με τα χρηματιστήρια στο κόκκινο, εκτός αυτό του Λονδίνου.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,40% στις 24.620 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC κινείται χαμηλότερα 0,74% στις 7.924 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE κερδίζει 0,12% στις 8.939 μονάδες και.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ υποχωρεί 0,78% στις 40.780 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται χαμηλότερα 0,53% στις 13.926 μονάδες.
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ επέβαλε δασμό 30% στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η ΕΕ παρέμεινε αισιόδοξη ότι μπορεί ακόμη να επιτευχθεί συμφωνία με την Ουάσινγκτον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η ΕΤΑΔ προχωρά στη μίσθωση παραχώρησης του Ξενία Ανδρου για 40 έτη
- Δίκη Τεμπών: Ενστάσεις και νέες καταγγελίες για “μεθοδεύσεις” και ακαταλληλότητα της αίθουσας
- Η LG επαναπροσδιορίζει το μέλλον της ευρωπαϊκής κουζίνας στην EuroCucina 2026
- Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Η Ελλάδα 5η ακριβότερη στην τιμή αμόλυβδης στην ευρωζώνη
- Η Ελλάδα στο παγκόσμιο επίκεντρο της ποδηλασίας με τον αγώνα ΔΕΗ Tour of Hellas 2026
- Ισπανός υπ. Τουρισμού: «Αγοράστε αεροπορικά εισιτήρια τώρα, πριν αυξηθούν οι τιμές»
- Συνεργασία ΕΤΕπ – Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την προώθηση βιώσιμων αστικών επενδύσεων
- ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








