Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 σημείωσε άνοδο 0,14%
Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η συνεδρίαση στα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη, με το επενδυτικό κοινό να αξιολογεί μια σειρά σημαντικών οικονομικών στοιχείων στην περιοχή.
Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 σημείωσε άνοδο 0,14%, ενώ ο Topix ενισχύθηκε κατά 0,5%. Ο νοτιοκορεατικός Kospi υποχώρησε κατά 0,2% και ο Kosdaq κατέγραψε πτώση 0,25%.
Ο αυστραλιανός δείκτης S&P/ASX 200 παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος. Ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ υποχώρησε κατά 0,53%, ενώ ο κινεζικός CSI 300 κινήθηκε επίσης σταθερά, μετά τη μεγαλύτερη του αναμενόμενου πτώση της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Κίνα τον Απρίλιο, η οποία πέρασε σε ζώνη συρρίκνωσης.
Η Τράπεζα της Ιαπωνίας ξεκίνησε σήμερα τη συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής της και αναμένεται ευρέως να διατηρήσει τα επιτόκια στο 0,5% όταν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση την Πέμπτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιάννης Σαρακάκης ο νέος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανού Επιμελητηρίου
- Μεγάλο deal Intralot με Bally’s αξίας 2,66 δισ. δολ. σε μετρητά και μετοχές
- ΕΧΑΕ: Θα αξιολογήσουμε την πρόταση του Euronext με τους συμβούλους
- Ο Νίκος Φλίγκος, νέος διευθύνων σύμβουλος στη Stoiximan
- Υπουργείο Οικονομικών: Δηλώνει «ναι» στην πώληση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά θεωρεί πρώιμες τις διαπραγματεύσεις με το Euronext
- Σπύρος Σαπουνάς ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ μετά την παραίτηση Μανωλόπουλου
- Στα 6,90 ευρώ ανά μετοχή το τίμημα σε μετοχές Euronext για την εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- ΟΤΕ: Χωρίς το μέρισμα οι μετοχές από την Πέμπτη 3 Ιουλίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις