Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,81% στις 52.106 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη κινείται πτωτικά 0,66% στις 19.595 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές, με τους επενδυτές να παρακολουθούν τα νέα χτυπήματα στη Μέση Ανατολή, ενώ οι τιμές του πετρελαίου σημείωσαν άνοδο, ενώ περιμένουν τις εταιρικές ανακοινώσεις και τις κινήσεις της Fed για τα επιτόκια.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,19% στις 25.542 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE κινείται υψηλότερα 0,72% στις 10.947 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,37% στις 8.490 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,81% στις 52.106 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη κινείται πτωτικά 0,66% στις 19.595 μονάδες.
Το επενδυτικό κλίμα επιβαρύνεται και από το συνεχιζόμενο sell-off στις μετοχές των εταιρειών ημιαγωγών.
Οι πιέσεις στον κλάδο των τσιπ τροφοδοτούνται από τις αυξανόμενες ανησυχίες για τις υπέρογκες δαπάνες στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) και τις υψηλές αποτιμήσεις των εταιρειών του κλάδου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θετική τροχιά για τις καταθέσεις της Εθνικής Τράπεζας ανοίγει η Moody’s
- Πιερρακάκης στην ΕΣΕΕ: Παρεμβάσεις για τις επιχειρήσεις εφόσον υπάρξει δημοσιονομικός χώρος
- Ιράν: Δηλώνει έτοιμο να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ σε μια εβδομάδα υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Κύκλωμα εξαπατούσε το Δημόσιο με «εικονικές» εταιρείες – Πάνω από 13,3 εκατ. ευρώ η ζημιά
- Ντόρα: «Να ξεκαβαλικέψουν» κάποιοι υπουργοί – Άδωνι μήπως υπονοεί εσένα;
- Σαουδική Αραβία: Επανεκκίνησε τον αγωγό πετρελαίου Ανατολής – Δύσης
- Στα 7,30 ευρώ ανεβάζει την τιμή στόχο για την Alter Ego Media η Edison
- Ελληνικές τράπεζες: Με ισχυρή ατζέντα στο Λονδίνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








