Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,25% στις 24.700 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με όλα τα βλέμματα στραμμένα και πάλι στη Γαλλία, μετά την ανακοίνωση του γραφείου του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ότι θα επιλέξει νέο πρωθυπουργό μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Ο Μακρόν είχε δώσει στον Λεκορνί διορία για να συζητήσει με τα αντίπαλα κόμματα σχετικά με την εξεύρεση λύσης στο πολιτικό αδιέξοδο που έχει κυριεύσει τη Γαλλία και έναν τρόπο να αποφευχθεί η διάλυση του κοινοβουλίου και η προκήρυξη νέων εκλογών.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,25% στις 24.700 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,26% στις 8.080 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE πέφτει 0,12% στις 9.490 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ πέφτει 0,19% στις 43.327 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,19% στις 16.674 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι συγγενείς των θυμάτων Τεμπών απέναντι σε ένα σύστημα που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια
- Αμοιβή $10 εκατ. από ΗΠΑ για πληροφορίες των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης
- Αεροδρόμιο Τερουέλ στην Ισπανία: Ασφαλές καταφύγιο για αεροπλάνα που καθηλώθηκαν λόγω του πολέμου
- Tο ΝΑΤΟ απέσυρε όλη την αποστολή που είχε στο Ιράκ
- Μέση Ανατολή: 1.021 οι νεκροί στο Λίβανο από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει άδεια στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων κατά του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Ποινή στο Φουρνιέ, χάνει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα
- Νέα διοικητική δομή για το project Audi F1
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








