Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,13% στις 23.968 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές καθώς η συναλλακτική δραστηριότητα εισέρχεται σε εβδομάδα μειωμένης διάρκειας λόγω των Χριστουγέννων.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,13% στις 23.968 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE πέφτει 0,37% στις 9.860 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC υποχωρεί 0,17% στις 8.135 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει απώλειες 0,05% στις 44.184 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,16% στις 16.961 μονάδες.
Οι όγκοι αναμένεται να παραμείνουν χαμηλοί, περιορίζοντας τις κινήσεις, παρά το γενικά υποστηρικτικό διεθνές περιβάλλον.
Το επενδυτικό κλίμα εξακολουθεί να στηρίζεται από την αισιοδοξία για τις μετοχές που συνδέονται με την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και από τις προσδοκίες ότι η Federal Reserve έχει περιθώρια για χαλάρωση της πολιτικής της το επόμενο έτος. Την ίδια ώρα, υποχωρούν οι πιθανότητες για αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ το 2026.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - Δημοσιοποίηση ενδιάμεσης Κατάστασης Χρηματοοικονομικής Θέσης στο πλαίσιο Διασυνοριακής Συγχώνευσης με απορρόφηση 100% θυγατρικής εταιρείας
- Allwyn AG - Allwyn AG (29-Απρ-2026) 1
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες με το βλέμμα στην αποχώρηση των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ
- Νέα συμφωνία Aktor για πώληση αμερικανικού LNG σε Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ύψους 3 δισ. ευρώ
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Χίος: Αυτοψία ΥΠΕΝ στα αντιδιαβρωτικά και μικρά αντιπλημμυρικά έργα, με ανάδοχο την Εθνική Τράπεζα
- Τέμπη: Το Δημόσιο δεν θα ασκεί ένδικα μέσα για αποζημιώσεις και παραιτείται από όσα έχουν ήδη ασκηθεί
- ΟΔΔΗΧ – απολογισμός 2025: Μείωση χρέους και άντληση 7,7 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








