Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται η σορός του μουσικοσυνθέτη
Σε λαϊκό προσκύνημα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών εκτίθεται από το πρωί η σορός του Μίμη Πλέσσα ενώ στις 3.00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη που «έφυγε» στις 5 Οκτωβρίου πλήρης ημερών λίγο πριν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.
Από τις 10 το πρωί σήμερα φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, καλλιτέχνες αλλά και απλοί άνθρωποι που αγάπησαν τα τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, έχουν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς η σορός του θα βρίσκεται στο κοιμητήριο, όπως γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή της η σύζυγός του Λουκία Καρρέρ Πλέσσα, προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε όποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής.
Από νωρίς το πρωί στον χώρο βρίσκονται κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να συντονίζουν τα αυτοκίνητα που θα έρχονται, αλλά και να παρέμβουν εάν χρειαστεί ανάγκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαύρη Θάλασσα: Αγνοείται πλήρωμα πλοίου που βυθίστηκε μετά από επίθεση με drones
- Συναγερμός στο Wikimedia Foundation για την ανεξέλεγκτη δράση αυτόνομων λογισμικών
- Oχι από το σύνολο των μετόχων της EuroLeague στην πρόταση εξαγοράς του NBA
- Μελέτη για την AWS: Το 47% των ελληνικών επιχειρήσεων χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη
- Εκκίνηση για τα νέα στεγαστικά προγράμματα Μετεγκατάστασης και Ανακαινίζω
- Νόμπελ Φυσικής 2026 στον Φράνσις Χάλζεν για το κυνήγι των «σωματιδίων – φαντασμάτων» στην Ανταρκτική
- Campeón Gaming: Ο Σωτήρης Ιακωβάκης αναλαμβάνει Director of Finance
- Trastor: Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την παραίτηση του Ιωάννη Βογιατζή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








