«Η εμβέλειά του ξεπέρασε τις οπαδικές περιχαρακώσεις, τιμώντας τις φανέλες με το τριφύλλι και το εθνόσημο»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμη Δομάζο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.
«Η εμβέλειά του ξεπέρασε τις οπαδικές περιχαρακώσεις, τιμώντας τις φανέλες με το τριφύλλι και το εθνόσημο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.
Η ανάρτησή του:
«Μαζί με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους όλων των ομάδων, αποχαιρετώ και εγώ τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο. Τον ποδοσφαιριστή που, ξεκινώντας από τις αλάνες των Αμπελοκήπων, έμελλε να αποθεωθεί στο Wembley και να καταγραφεί στην αθλητική Ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών.
Η εμβέλειά του ξεπέρασε τις οπαδικές περιχαρακώσεις, τιμώντας τις φανέλες με το τριφύλλι και το εθνόσημο. Ενώ και μετά τη θητεία του στα γήπεδα παρέμεινε σε αυτά, εμπνέοντας νεαρούς αθλητές. Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε σύμβολο της ευφυίας, της αγωνιστικότητας και του ήθους στο ποδόσφαιρο. Και έτσι θα μείνει για πάντα.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις κόρες του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- FrieslandCampina Hellas: Κέρδη από επιστροφή φόρων για υπόθεση της περιόδου 2004-2007 (αθάνατο ελληνικό δημόσιο)
- Η Ευρώπη σφίγγει τον κλοιό στα δεξαμενόπλοια του «σκιώδους στόλου»
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με «καρφιά» προς την κυβέρνηση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε νέο ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600
- Το ChatGPT ενσωματώνεται στο Viber για τους χρήστες στην Ελλάδα
- Fais Group: Στις 30 Ιουλίου η πληρωμή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Attica Πολυκαταστήματα: Στο 70,08% το έμμεσο ποσοστό της Ideal Holdings μετά τη διάθεση μετοχών
- CrediaBank: Από τις 6 Ιουλίου στο ταμπλό οι 583.280 νέες μετοχές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









