Επιχειρήσεις

Mitsubishi: Προνόμια για νέα αγορά με το “Diamond Bonus Deals”

Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση

Δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο Spacestar, Colt ή ASX προσφέρει το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Diamond Bonus Deals” της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα: χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2.9%, καθώς και πέντε χρόνια δωρεάν service.

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσα την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου από την Mitsubishi Motors. Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2.9%

Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

Σταθερή μηνιαία δόση
Ελάχιστη προκαταβολή από 40%
Περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες
Πέντε χρόνια δωρεάν service
Το πρόγραμμα δωρεάν service καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi Motors για τα πέντε πρώτα χρόνια.

Επιπλέον Προνόμια

Η Mitsubishi Motors στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα το Service Commitment, ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση :

5 χρόνια/100.00χλμ εργοστασιακή εγγύηση
8 χρόνια/160.000χλμ εγγύηση μπαταρίας υψηλής τάσης
5 χρόνια οδική βοήθεια
5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ Mitsubishi Motors
Δωρεάν έλεγχο κατάστασης οχήματος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα mitsubishi-motors.gr ή να επικοινωνήσετε με έναν επίσημο έμπορο Mitsubishi Motors.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu