Νέα αύξηση κατέγραψαν τα μεγέθη του ομίλου της Motor Oil Hellas στο πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν. Συγκεκριμένα οι πωλήσεις σε όγκους έφτασαν τα 3,058 εκατ. μετρικούς τόνους (2,857 το πρώτο τρίμηνο του 2015) με την κερδοφορία EBITDA να διαμορφώνεται στα 115,4 εκατ. ευρώ (104,3 εκατ. το 2015) τα κέρδη προ φόρων στα 69,2 εκατ. ευρώ (57,2 εκατ. το 2015) και τα κέρδη μετά από φόρους στα 48,7 εκατ. ευρώ (41,7 εκατ. το 2015).
_x000D_
Αντίστοιχα τα προσαρμοσμένα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν στα 127,4 εκατ. ευρώ (113,3 εκατ. πέρυσι) τα κέρδη προ φόρων στα 81,2 εκατ. ευρώ (66,2 εκατ. πέρυσι) και τα κέρδη μετά από φόρους στα 57,2 εκατ. ευρώ (48,4 εκατ. πέρυσι).
_x000D_
Σε επίπεδο όγκων καταγράφεται σημαντική αύξηση στην εγχώρια αγορά (655 χιλ. τόνοι από 617 χιλ περύσι) τις εξαγωγές (2,233 εκατ. τόνοι από 1,952 εκατ. τόνους πέρυσι) ενώ αντίθετα μειωμένοι είναι οι όγκοι των πωλήσεων προς τη ναυτιλία/ αεροπορικά κάυσιμα αλλά και προς τη ΔΕΗ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
- Συναγερμός για τα αποθέματα ντίζελ στην Αυστραλία: Το αδύναμο σημείο της
- Η γιορτή στην Ινδία που ανοίγει το χρηματιστήριο σε ημέρα αργίας
- Συντάξεις στην Ευρώπη: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα και ποιοι αργότερα
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








