Πολιτική

Νέα απώλεια για τον ΣΥΡΙΖΑ με την ανεξαρτητοποίηση της Πόπης Τσαπανίδου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Η βουλευτής Επικρατείας κρατά την έδρα της στο Κοινοβούλιο για να μην καταλήξει στον Στέφανο Κασσελάκη

Συνεχίζονται οι απώλειες για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με την Πόπη Τσαπανίδου να προστίθεται στη λίστα των αποχωρήσεων.

Η βουλευτής Επικρατείας υπέβαλε σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουλίου, την παραίτησή της.

Η κα Τσαπανίδου, με επιστολή της ενημερώνει τον Πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη πως θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της ως ανεξάρτητη βουλευτής.

Τόσο από την πλευρά της Κουμουνδούρου όσο και από την ΕΛ.Α.Σ. έχει ζητηθεί από την Πόπη Τσαπανίδου να μην παραδώσει την έδρα της, προκειμένου να μην επωφεληθεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου κατείχε την τέταρτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται βέβαιη η μετακίνησή της στην Λεωφόρο Αμαλίας, λόγω των σχέσεων εμπιστοσύνης που διατηρεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ΕΛ.Α.Σ. βρίσκονται ήδη ο πέμπτος στη λίστα, Μιχάλης Καλογήρου, καθώς και ο Θανάσης Τσακρής, που κατείχε την έβδομη θέση, και η Ζωρζέττα Λάλη, που βρισκόταν στην όγδοη.

Η έκτη στη λίστα, Τζένη Λειβαδάρου, δεν φέρεται να ενδιαφέρεται για την έδρα.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu