Νέα υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου σχεδίασε και διαθέτει στους πελάτες της η Eurobank.
_x000D_
H υπηρεσία διατίθεται μέσω του Eurobank Mobile App και του e-Banking, με την οποία τους παρέχει άμεση και εύκολη ενημέρωση για το χτίσιμο του αφορολόγητου με βάση τις δαπάνες τους.
_x000D_
Ο υπολογιστής αφορολόγητου μετράει το αφορολόγητο που «χτίζει» κάθε πελάτης από τις αγορές του με κάρτες Eurobank και από τις ηλεκτρονικές πληρωμές του, μέσω των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank.
_x000D_
Η νέα υπηρεσία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελεί μια ακόμη απάντηση της Eurobank στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της, οι οποίοι θα μπορούν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή από το κινητό τους ή μέσω του e-banking τoυς, πώς οι καθημερινές τους συναλλαγές και αγορές μέσω καρτών Eurobank «μετράνε» για το χτίσιμο του αφορολόγητου.
_x000D_
Συγκεκριμένα, ο πελάτης θα ενημερώνεται για τις κατηγορίες δαπανών που έχει πραγματοποιήσει συνολικά από τις αρχές του τρέχοντος έτους και ανά μήνα, καθώς και για τις αγορές και πληρωμές που έχει πραγματοποιήσει αναλυτικά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα των δαπανών του που εξοφλήθηκαν με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα.
_x000D_
Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Eurobank, πραγματοποιώντας τις αγορές τους με τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Eurobank, παράλληλα με το χτίσιμο του αφορολόγητου, κερδίζουν επιστροφή ποσοστού των αγοραστικών τους δαπανών σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, βάσει του προγράμματος «Επιστροφή».
_x000D_
Όπως αναφέρει η τράπεζα, η ενημέρωση που παρέχεται στην υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου έχει καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί φορολογική συμβουλή. Η ενημέρωση περιλαμβάνει συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Τράπεζας Eurobank. Οι πληροφορίες που αναφέρονται στους πίνακες ενδέχεται να διαφοροποιηθούν αναδρομικά και σύμφωνα με όσα θα καθορίζουν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις (π.χ. κατηγορίες συναλλαγών και επιχειρήσεων, είδος μέσων πληρωμών, συναλλαγές μέσω κοινών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών με κύρια και πρόσθετα μέλη κ.λπ.).
_x000D_
Η μείωση φόρου αφορά στα φυσικά πρόσωπα που προβλέπονται από το σχετικό Νόμο 4446/16.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ σε ρόλο προστάτη του Πούτιν: Ζητά από Ζελένσκι να σταματήσει τα πλήγματα στα διυλιστήρια
- Ρωσικό drone έπληξε τρένο μετά τη διέλευση Μπόρις Τζόνσον και Ευρωπαίων αξιωματούχων
- Πώς ένα σπάνιο πουλί δημιούργησε ένα νέο μοντέλο τουρισμού στον Ισημερινό
- Το οικονομικό «θαύμα» της Σελίν Ντιόν: Πώς οι συναυλίες της γίνονται «χρυσωρυχείο» για το Παρίσι
- Η «παγίδα» του ChatGPT σε δικηγόρο: «Εφηύρε» μάρτυρες σε υπόθεση δολοφονίας
- Συναγερμός για τον Μπόρις Τζόνσον: Ρωσικό drone έπληξε τρένο πίσω του
- Μετά τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Τραμπ θα ασχοληθεί (και) με την Σκωτία
- Παπανδρέου σε Μητσοτάκη: Ο κύκλος της χρεοκοπίας άνοιξε με ευθύνη της ΝΔ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








