Επικαιρότητα

Νεκρή γυναίκα στο Χοροστάσι Μαγνησίας – Κάηκε στο τροχόσπιτο, όπου διέμενε στην παραλία

Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στη Μαγνησία - Ένας εγκαυματίας στο νοσοκομείο και δύο παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα στον Αλμυρό.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Μαγνησια, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο, καθώς βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα, το απόγευμα, στον οικισμό Χοροστάσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα και το τροχόσπιτο όπου διέμενε βρισκόταν στην παραλία με χόρτα γύρω του.

Η κατάσταση άρχισε να τίθεται εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας αποφάσισε να επιδοθεί στη μάχη της κατάσβεσης. Ειδικότερα, αντί να ακολουθήσει τις οδηγίες των Αρχών και να απομακρυνθεί από την περιοχή, όταν είδε τη φωτιά προσπάθησε να τη σβήσει. Όταν, όμως, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να περιορίσει τις φλόγες, επιχείρησε να πάρει το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τη γυναίκα του, αλλά τότε ήταν πολύ αργά και το τροχόσπιτο είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Ο σύζυγος βρέθηκε ζωντανός, λίγο πιο πέρα στα δέντρα που βρισκόταν το αυτοκίνητο, όμως λόγω των αναθυμιάσεων χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα στην περιοχή είχε σταλεί μήνυμα για εκκένωση, αλλά η άτυχη γυναίκα ήταν υπέρβαρη με κινητικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να βγει από τροχόσπιτο.

Σε ανάρτηση προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας.

close menu