Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η Βικτόρια Τζόουνς, κόρη του ηθοποιού Τόμι Λι Τζόουνς, βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη 1η Ιανουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ήταν 34χρονη βρέθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Fairmont του Σαν Φρανσίσκο, λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τοπική ώρα.
Τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, σύμφωνα με το NBC Bay Area, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Tommy Lee Jones’ daughter Victoria found dead at San Francisco hotel on New Year’s Day https://t.co/LTZJfDtxn8 pic.twitter.com/n0deHF5XFR
— New York Post (@nypost) January 2, 2026
Η Βικτόρια ήταν κόρη του 79χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, και της Κίμπερλι Κλάφλεϊ. Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο, τον Όστιν Τζόουνς, 43 ετών.
Σε νεαρή ηλικία είχε κάνει περιορισμένες εμφανίσεις στην υποκριτική, αρχικά στην ταινία του πατέρα της Men in Black II το 2002.
Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία The Three Burials of Melquiades Estrada του 2005, σε σκηνοθεσία του πατέρα της, στην οποία συμμετείχε και η μητριά της, Ντον Λόρελ-Τζόουνς, ως φωτογράφος πλατό.
Ο Τόμι Λι Τζόουνς κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Ο φυγάς του 1993.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προσωρινή διακοπής λειτουργίας της ATOM DYNAMIC ΑΕ στη Μάνδρα
- Έβρος: Πάνω από έξι μέτρα η στάθμη του Έβρου στο Πύθιο και του Ερυθροποτάμου
- Κλείνει το ελληνόφωνο τμήμα της Deutsche Welle
- Φωτιά σε αποθήκη εταιρείας με αθλητικά είδη στα Σπάτα (VIDEO)
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά απαντήσεις από την Ουάσιγκτον για την εμπορική τους συμφωνία
- Η γροθιά στον Γεωργιάδη που δεν «έπεσε»
- Αναβάλλεται η γαλλοϊταλική σύνοδος κορυφής μετά από αίτημα Μελόνι
- Απάντηση Δανίας προς Τραμπ: Δεν χρειαζόμαστε πλωτό νοσοκομείο στη Γροιλανδία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








