Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο McDonald’s στην Ελλάδα, με το νέο εστιατόριο στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο άνοιξε στις 29 Ιουλίου 2022, στην οδό Γεωργίου Τσόντου, Δυτικής Εισόδου και Αλεξανδρουπόλεως 7, Θεσσαλονίκη.
Το εστιατόριο McDonald’s λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και επίσης 4 διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης, Drive Thru όλο το 24ωρο, καθώς και υπηρεσία McDelivery.
Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Ελλάς που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το τρίτο μας εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και προσφέρουμε την εμπειρία McDonald’s σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους στην πόλη, με επιλογές και υψηλή αξία. Συνεχίζουμε με το επενδυτικό μας πρόγραμμα για να φέρουμε το brand πιο κοντά σε περισσότερους επισκέπτες, με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, την αξία και την ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και της εφαρμογής McDonald’s app».
Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 32,8 εκατομμύρια ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πυρά Ανδρουλάκη για το Ταμείο Ανάκαμψης: «Χρησιμοποιήθηκε για μπίζνες από το κλειστό σύστημα Μαξίμου»
- ΕΚΤ: Φρένο στο εισόδημα των νοικοκυριών της ευρωζώνης και πιέσεις στις επιχειρήσεις το α΄τρίμηνο
- Πρωτοφανές κενό ασφαλείας εκθέτει την κυβέρνηση μετά την παγίδευση Ντόκου από Ρώσους φαρσέρ
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Πρόγραμμα Οικονομικών Ανακοινώσεων για το υπόλοιπο της χρήσης 2026
- Τραπεζικά επιτόκια Μαΐου: Μικρή ανάσα για δανειολήπτες, παραμένουν χαμηλές οι αποδόσεις των καταθέσεων
- Η «δίψα» των Μεξικανών για τον αγώνα με την Αγγλία εκτόξευσε τα εισιτήρια στα 36.000 δολάρια
- Παράταση στην αναστολή των δρομολογίων στο τμήμα Πάτρα – Καμίνια – Πάτρα
- Eurostat: Η Ελλάδα με το μεγαλύτερο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στην ΕΕ το α΄ τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

