Πρόσωπα

Νέος Γενικός Διευθυντής της Cisco για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Π. Γκολέμης

Financialreport.gr

O Παναγιώτης Γκολέμης

Ο μέχρι πρότινος Γ. Διευθυντής Αντώνης Τσιμπούκης μεταβαίνει από τον ρόλο αυτό, σε Managing Director, Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενισχύοντας τον περιφερειακό συντονισμό και τη στρατηγική ευθυγράμμιση

Ο Παναγιώτης Γκολέμης είναι από σήμερα ο νέος Γενικός Διευθυντής της εταιρείας τεχνολογίας Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Σύμφωνα με όσα τονίζονται από την εταιρεία, ο Παναγιώτης Γκολέμης διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της τεχνολογίας και ο διορισμός του αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής της Cisco για ενίσχυση της παρουσίας της και επιτάχυνση της ανάπτυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα με τον διορισμό αυτό, ο Αντώνης Τσιμπούκης αναλαμβάνει ως Managing Director, την διοίκηση της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενισχύοντας τον περιφερειακό συντονισμό και τη στρατηγική ευθυγράμμιση.

«Ο Παναγιώτης συνδυάζει βαθιά τεχνική εξειδίκευση με στρατηγικό όραμα και αποδεδειγμένες ηγετικές ικανότητες. Η δυνατότητά του να δημιουργεί αξία σε σύνθετα περιβάλλοντα τον καθιστά τον ιδανικό ηγέτη για να οδηγήσει την επόμενη φάση ανάπτυξής μας στην περιοχή», δήλωσε ο Αντώνης Τσιμπούκης, Managing Director, Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια των 18 ετών του στη Cisco, ο Παναγιώτης Γκολέμης έχει δημιουργήσει ομάδες υψηλών επιδόσεων σε σύνθετες, πολυεθνικές αγορές. Πιο πρόσφατα, ηγήθηκε του τομέα Enterprise Networking σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Βαλκάνια, όπου ενίσχυσε το οικοσύστημα συνεργατών και υλοποίησε κρίσιμες υποδομές.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu